Va rog sa ma ajutati!
![Darink](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 17 ani, in urma cu 4 zile ( aproximativ) a inceput sa ma manance zona pubiana (deasupra penisului), mancarimi urmate de roseata si piele uscata. Dupa ce ma scarpin e ca un fel de piele uscata (gen matreata) care cade. Azi cand m-am uitat la capul penisului am avut ceva alb pe el, stiti ceva gen branza.
Ce ar trebui sa fac? E grav? Tin sa mentionez ca fac dus in fiecare seara, uneori si de 2 ori pe zi!
Nu am intretinut relatie sexuala in utimele 5..6 luni!
Ce ar trebui sa fac? E grav? Tin sa mentionez ca fac dus in fiecare seara, uneori si de 2 ori pe zi!
Nu am intretinut relatie sexuala in utimele 5..6 luni!
1 comentarii
![Dr. Eugenia Vitan](/arata_img.php?img=cont_182648.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua
Nu te speria, se rezolva, doar ca trebuie sa te adresezi unui medic urolog, care se ocupa si de probleme sexuale la barbati ( ca ginecologul la femei).
Nu te speria, se rezolva, doar ca trebuie sa te adresezi unui medic urolog, care se ocupa si de probleme sexuale la barbati ( ca ginecologul la femei).
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5luna de miere cu... probleme
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 16infectie cu esherihia coli
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 7Mancarime in zona genitala
- 1Mancarimi vaginale
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
- 0Infectie sau paranoia?
- 1Usturime si mancarime in zona genitala
- 0Mancarime preput
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala