dureri in timpul actului sexual + usturimi
buna ziua,
am 22 de ani si de anul trecut am o relatie sexuala cu un barbat. problema este ca eu nu simt nicio placere in timpul actului sexual, ba din contra, simt foarte des dureri si usturimi greu de suportat. de multe ori imi doresc sa se termine mai repede pt ca nu mai suport durerea. ce se intampla cu mine? de ce nu ma pot bucura si eu de acele momente ca toata lumea? precizez ca ma doare in orice pozitie. multumesc si astept raspuns
am 22 de ani si de anul trecut am o relatie sexuala cu un barbat. problema este ca eu nu simt nicio placere in timpul actului sexual, ba din contra, simt foarte des dureri si usturimi greu de suportat. de multe ori imi doresc sa se termine mai repede pt ca nu mai suport durerea. ce se intampla cu mine? de ce nu ma pot bucura si eu de acele momente ca toata lumea? precizez ca ma doare in orice pozitie. multumesc si astept raspuns
3 comentarii
Sunt multe cauze posibile, cauze pe care le numim "organice", de exemplu herpesul, cauze "functionale", de exemplu insuficienta lubrifierii si cauze pur "psihologice". Este nevoie de un consult medical, care ar putea recomanda si cateva investigatii.
offf, si eu am aceasta problema si am renuntat sa mai sper. Nici nu stiu cum e un orgasm. Vrei sa vorbim?
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)
oare este ceva grav? pt ca mi se pare ciudat ca un lucru care este frumos si placut pt majoritatea sa fie un cosmar pt mine. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am usturimi in zona genitala
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 2mancarimi, usturimi in zona genitala
- 4probleme genitale dupa sex
- 6ma doare cand fac sex
- 3Ce sa fac în aceasta situaţie: ma doare cand fac sex
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 3crema vaginala
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 1durere mare in timpul actului sexual
- 17Virgina sau nu?
- 1Posibila infectie?
- 9usturimi vaginale
- 2Usturime la contact sexual
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 1Durere in timpul actului sexual
- 1probleme jos
- 3HPV sau herpes?
- 4Durere in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: