usturime în zona vagin cred
Bună, am o fetita de 4 ani şi a avut şi are o scurgere colorata de ceva timp 3 luni cu aproximaţie şi o ustura acum rău mai ales seara când se culca nu este iritata dar mia arătat cu degeţelul ca o ustura în interior, la ce medic sa merg cu ea la generalist sau ginecolog şi ce as putea sa i dau ca sunt prin Franţa şi aici nu cunosc denumirile la medicamente pt aceasta problema?
2 comentarii
La un srviciu PMI(protection materno-infantile) intr-un spital puteti merge in consultatie (gratuita cu mai multi ani in urma)si veti primi un tratament, dupa efectuarea unui frotiu din secretie.Daca nu reusiti, folositi un produs pentru igiena intima pe baza de Lactacid si aplicati cu o sonda speciala, o data/zi, o solutie formata din: o lingura jumatate de Betadine solution vaginale diluata in 1 litru de apa calduta.Pt siguranta igienei locale la fetite si femei precizez ca toaleta si curatenia zonei perineale se face obligatoriu cu miscari din fata in spate.Succes!
Multumesc pt răspuns, azi am mers la un medic ginecolog si ma pus sa i cumpăr un gel intim asa cum aţi spus si dumneavoastră, trebuie sa o spăl de 2 ori pe zi cu el dar nu mi a zis nimic de sonda sa iau, iar daca nu i trece va trebui sa facă un test al secreţiei. Multumesc pt ajutor !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Usturimi care nu le dau de leac. as dori un sfat
- 5control ginecologic si analiza pentru clamidia a iesit pozitiva
- 3durere genitala care nu trece
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 2usturime dupa sex. durere la penetrare
- 6Am avut o scurgere maro 2-3 zile, dupa aceea m-a usuturat putin = infectie?
- 2Usturimi ale uretrei
- 1Posibila infectie?
- 1Mancarimi si usturimi in zona genitala
- 12Boala?
- 2usturimi in zona genitala
- 4Usturime si descuamare labii
- 3Usturimi si dureri foarte mari
- 1mancarimi si usturimi in zona genitala
- 2Usturimi la contactul sexual de 2 ani !!
- 3Usturime si senzatie de arsura continua
- 1Usturimi in zona anala
- 1Usturime in zona intima
- 2Ginecologie
- 1Problemă intimă
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala