cand intervine rutina?
Buna, m-am hotarat sa va scriu din diferite motive. va fac o scurta prezentare a problemelor mele.. Eu si actualul iubit suntem impreuna de 2 ani jumatate, stau la el acasa de un an si lucram impreuna intr-un supermarket. Ar cam urma casatoria...dar ma deranjeaza unele lucruri. Nu prea iesim, nu-i place sa iesim, acasa mai mult se joaca sau se uita la fotbal si eu la laptop, nu am mai avut un contact sexual de catva timp...Ce se intampla?Daca ma puteti ajuta cu sfaturi.multumesc.
3 comentarii
Buna Teia,
CE se intampla?!?-asta NU stie nimeni.
probabil sunt si alte detalii..
va vedeti zilnic si la serviciu si acasa,
propunere:
spune-i CE te nemultumeste si NU fa greseala de-a te marita-INCA.
Sa fii iubita!
CE se intampla?!?-asta NU stie nimeni.
probabil sunt si alte detalii..
va vedeti zilnic si la serviciu si acasa,
propunere:
spune-i CE te nemultumeste si NU fa greseala de-a te marita-INCA.
Sa fii iubita!
E nevoie ca atunci cand este luata decizia casatoriei, cuplul sa fi decis ca este cea mai buna alegere.
La ce te referi atunci cand scrii "ar cam urma casatoria..." Te-a cerut in casatorie?
Avand in vedere ca lucrati in acelasi loc, este posibil sa intervina rutina, mai ales daca aveti posibilitatea sa va intalniti in timpul programului. Este indicat ca partenerii sa aiba intimitate si individual, pentru a aparea sentimentul de dor :)
La ce te referi atunci cand scrii "ar cam urma casatoria..." Te-a cerut in casatorie?
Avand in vedere ca lucrati in acelasi loc, este posibil sa intervina rutina, mai ales daca aveti posibilitatea sa va intalniti in timpul programului. Este indicat ca partenerii sa aiba intimitate si individual, pentru a aparea sentimentul de dor :)
am scris ar cam urma casatoria m-am referit ca din ce am mai vorbit asta reiese, adica ne-am facut planuri de viitor, sa ne mutam impreuna si candva sa avem copii dar nu m-a cerut si nici nu am vb despre o casatorie, sa stabilim o data. eu as vrea si cred ca si el.dar peste 2, 3 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Permanent conflicte pe diverse teme, cea mai des invocata e lipsa afectiunii lui...
- 13AJUTOR!!! ma poate ajuta cineva? drama in casnicie
- 9vreau un raspuns, va rog: o problema sentimentala
- 10ce vreau eu nu vrea el
- 9Sotul m-a inselat, o sa ma simt mai bine daca il insel si eu?
- 4Decat cu mine mai bine lipsa
- 8Iubitul meu nu-si poate reface viata dupa divort!
- 9isi mai revine?
- 7Cum sa-i demonstrez?
- 10Am o problema cu prietena mea
- 0Cum o conving sa vina acasa?
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 8M-a inselat. Cum sa trec peste?
- 24ce pot face in ultimul moment pt a recastiga increderea sotiei
- 14unde am gresit eu?
- 14M-am indragostit de ea..si a plecat la facultate..
- 22Gelozia - ma baga-n pamant
- 14Familia
- 6Despartire sau un moment mai greu in viata noastra
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: