Cancer de colon?
In urma cu 3 luni dupa un tratament cu antibiotice am avut o diaree care m-a tinut cam pana luna trecuta deci 2 luni si ceva dureri abdominale care au durat cam o zi doua asta in primele zile ale diareei.Citind pe internet prezentam simptomele unei dereglari a florei intestinale. Am luat zirfos si duspatalin pentru refacerea florei dar fara rezultat.Dupa vizite la gastroenterolog si analize de coprocultura la care nu a aparut nici o bacterie am efectuat o colonoscopie in urma careia nu s-a putut vedea intregul colon deoarece nu s-a putut trece de unghiul splenic.Rezultatul colonoscopiei fiind de colon si rect normal dar mucoasa fiind cu iritem in zona sigmei.Poate fi vorba de cancer de colon sau de boala Crohn.Mentionez ca in ultimele 3 luni am slabit cam 5 kg.Sange nu am vazut in scaun.Am facut si analize de sange totul in limite normale limfocitele fiind de 40.6% putin marite.Nu ma simt obosit doar ca am scazut in greutate si mananc normal.Urmeaza sa fac o tomografie abdominala pentru intreg colonul!Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1diaree care revine des
- 11diaree de 5 saptamani
- 4diaree prelungita
- 2scaun moale dupa postinor
- 4Scaune dese si moi.. chiar sub forma de diaree
- 6MPV crescut, diaree, lipsa poftei de mancare, irascibila/nervoasa
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 7Paraziti, diaree apoasa si balonare
- 62 zile de diaree, febra, greata
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 2tratament diaree cu candida
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 0Diaree si senzatie de varsatura ciudata
- 1Problema
- 2Amitripilina si xanax
- 1Dureri abdominale + diaree de 4, 5 zile
- 3Diareea