diaree prelungita
In urma cu 3 luni am inceput sa am scaune moi, la inceput am crezut ca este de moment, dupa o saptamana cand am vazut k persista am luat tot felul de medicamente impotriva diareei dar fara rezultat, aceasta a persistat 3 luni, am fost la tot felu de doctori, am facut enor de multe analize dar iarasi fara rezultat, un doctor a presupus k as avea steatoza hepatica dar nu vad legatura cu problema ce o am eu, scaunele au devenir din ce in ce mai moi, mai dese, cu scadere in greutate. astept un raspuns, va multumesc
4 comentarii
As putea sa iti recomand sa mergi la Spital Sf. Maria sectia reumatologie-Bucuresti. Perioada diareei este prea mare.Incercati sa ajungeti cat mai repede.
niste rezultate miau presupus k as avea sindromul de intestin iritabil, toate desctriile au fost 99% identice
Pentru sindromul de diaree cronica exista o serie de teste, unele foarte amanuntite dar trebuie corelate si cu examenul clinic.
Trebuie stiut daca exista produse patologice in scaun:sange, mucus, daca a fost scadere ponderala, daca diareea apare dupa un anumit aliment.Apoi proba postului, daca intr-o zi de post negru mai exista scaun.Daca este legata mai ales de produsele fainoase?Daca exista insomnii, trmor al extremitatilor?
Apoi cum sunt probele biologice:daca exista anemie, sd, inflamator(VSH, proteina C, fibrinogen), sindrom de citoliza hepatica
Se incepe cu examenul coproparazitologic, anticorpii antigliadina, transglutaminaza, TSH, T3, T4, colonoscopie, ecografie sau tomografie abdominala si daca e justificat proba Pansdorf.
Daca toate sunt normale exista analize pentru alergiile alimentare de faza cronica, un examen al scaunului cu evidentiere de candida, flora bacteriana, suprapopularii bacteriene ce pot sta la radacina asa zisului sindrom de colon iritabil.
Trebuie stiut daca exista produse patologice in scaun:sange, mucus, daca a fost scadere ponderala, daca diareea apare dupa un anumit aliment.Apoi proba postului, daca intr-o zi de post negru mai exista scaun.Daca este legata mai ales de produsele fainoase?Daca exista insomnii, trmor al extremitatilor?
Apoi cum sunt probele biologice:daca exista anemie, sd, inflamator(VSH, proteina C, fibrinogen), sindrom de citoliza hepatica
Se incepe cu examenul coproparazitologic, anticorpii antigliadina, transglutaminaza, TSH, T3, T4, colonoscopie, ecografie sau tomografie abdominala si daca e justificat proba Pansdorf.
Daca toate sunt normale exista analize pentru alergiile alimentare de faza cronica, un examen al scaunului cu evidentiere de candida, flora bacteriana, suprapopularii bacteriene ce pot sta la radacina asa zisului sindrom de colon iritabil.
buna seara,
Acum 2 saptamani am inceput sa am diaree la inceput am avut si febra, stari de voma, dureri de cap, dar cu pastile a doua zi toate au trecut cu exceptia diareei.in primele 2 zile era doar un lichid.am luat furazalidon si s-a ameliorat.dar tot nu mi-a trecut complet.acum iau ercefuryl.starea generala e cat de cat buna dar am cam 3-4 scaune pe zi...ce as putea face...
Multumesc anticipat
Acum 2 saptamani am inceput sa am diaree la inceput am avut si febra, stari de voma, dureri de cap, dar cu pastile a doua zi toate au trecut cu exceptia diareei.in primele 2 zile era doar un lichid.am luat furazalidon si s-a ameliorat.dar tot nu mi-a trecut complet.acum iau ercefuryl.starea generala e cat de cat buna dar am cam 3-4 scaune pe zi...ce as putea face...
Multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12ficat marit
- 6Diagnostic=steatoza hepatica
- 5diaree frecventa
- 12Ortoped sau reumatolog??Rog indrumare...
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 2diaree fara tratament
- 12Crampe abdominale urmate de diaree, doar noaptea sau dimineata
- 7Dureri abdominale + diaree
- 4de 5 zile am dureri de burta si diaree
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 1monocitoza
- 5Simptome ciudate digestive, va rog ajutati ma
- 2Diaree netratata
- 0Anticonceptionale in cazul diareei
- 1greata si daree de 2 zile
- 1Diaree după administrare essentiale forte
- 2Diaree și stări de rău, greata
- 1Ce boala de ficat pot avea?
Mai multe informații despre: Diareea Steatoza hepatica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: