diaree, 3-4 scaune dimineata

De 2 saptamani am diaree, 3-4 scaune dimineata. Am fost la medicul de familie si mi-a dat ercefuril, hidrasec, biotics, debridat si smacta.Am luat tratamentulsi mam simtit mai bine dar acum am inceput din nou sa fac diaree. Ce pot sa fac? care ar fi cauza ?
3 comentarii

Posibil sa ai colonul iritabil daca la nivelul stomacului, colecistului, pancreasului nu-s probleme. Urmareste atent ce manaci, poate incerci o perioada sa eviti lactatele, fructele, legumele crude, exclus cafea, tigari. Manca orez fiert macar odata pe zi. Daca persista problemele consulta un gastroenterolog. Cat despre aloe, din propria experienta, dar si dupa ultimele studii, este o planta miraculoasa, dar irita colonul daca are sensibilitate!! Sanatate!

Mentionez ca am facut colonoscopie pana la unghiul splenic al colonului si a fost bine.Am facut s iraze la stomac cu bariu si acolo am un inceput de ulcer duodenal.La ecografie pancreasul a fost normal.Ficatul tot asa dar lvezica biliara este laenesa.Mie mi-e frica de cancer de colon.

eu cred ca iti faci ganduri negre degeaba!
eu am problema asta cu diareea de vreo 3-4 ani...si dupa n+1 investigatii si mers la n+1 doctori tot nu am rezolvat-o!dar in nici un caz nu este vorba de cancer de colon!
incearca sa iei biotics pe o perioada mai lunga!
si mie imi merge mai bine cu antidiareice de la plantavorel! dar luate cate 6 pe zi!
dar din nefericire nu se pot lua decat o luna si apoi pauza!
asa ca nu te mai speria aiurea!
eu am problema asta cu diareea de vreo 3-4 ani...si dupa n+1 investigatii si mers la n+1 doctori tot nu am rezolvat-o!dar in nici un caz nu este vorba de cancer de colon!
incearca sa iei biotics pe o perioada mai lunga!
si mie imi merge mai bine cu antidiareice de la plantavorel! dar luate cate 6 pe zi!
dar din nefericire nu se pot lua decat o luna si apoi pauza!
asa ca nu te mai speria aiurea!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diaree de 5 saptamani
- 9tulburari digestive
- 6MPV crescut, diaree, lipsa poftei de mancare, irascibila/nervoasa
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 6afectiuni cardiace?
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 2palpitatii, diaree, ameteli
- 2diaree fara tratament
- 18Diaree
- 4viroza cu diaree
- 2diaree si stare de voma persistenta
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 1monocitoza
- 0Diaree si infectie urinara
- 10Administrare Linex forte capsule
- 1diaree, lesin.
- 0Diaree si senzatie de varsatura ciudata
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 0Urgent, va rog!!! Băiețelul meu de 3ani și 2luni s-a deranjat la burtică.
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: