diaree, 3-4 scaune dimineata

02-03-2010
eu_cati
Nu este medic/terapeut
eu_cati
De 2 saptamani am diaree, 3-4 scaune dimineata. Am fost la medicul de familie si mi-a dat ercefuril, hidrasec, biotics, debridat si smacta.Am luat tratamentulsi mam simtit mai bine dar acum am inceput din nou sa fac diaree. Ce pot sa fac? care ar fi cauza ?
3 comentarii
0
02-03-2010, ora 11:45
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Posibil sa ai colonul iritabil daca la nivelul stomacului, colecistului, pancreasului nu-s probleme. Urmareste atent ce manaci, poate incerci o perioada sa eviti lactatele, fructele, legumele crude, exclus cafea, tigari. Manca orez fiert macar odata pe zi. Daca persista problemele consulta un gastroenterolog. Cat despre aloe, din propria experienta, dar si dupa ultimele studii, este o planta miraculoasa, dar irita colonul daca are sensibilitate!! Sanatate!
0
02-03-2010, ora 11:52
eu_cati
Nu este medic/terapeut
eu_cati
Mentionez ca am facut colonoscopie pana la unghiul splenic al colonului si a fost bine.Am facut s iraze la stomac cu bariu si acolo am un inceput de ulcer duodenal.La ecografie pancreasul a fost normal.Ficatul tot asa dar lvezica biliara este laenesa.Mie mi-e frica de cancer de colon.
0
04-03-2010, ora 09:50
coffeeta
Nu este medic/terapeut
coffeeta
eu cred ca iti faci ganduri negre degeaba!
eu am problema asta cu diareea de vreo 3-4 ani...si dupa n+1 investigatii si mers la n+1 doctori tot nu am rezolvat-o!dar in nici un caz nu este vorba de cancer de colon!
incearca sa iei biotics pe o perioada mai lunga!
si mie imi merge mai bine cu antidiareice de la plantavorel! dar luate cate 6 pe zi!
dar din nefericire nu se pot lua decat o luna si apoi pauza!
asa ca nu te mai speria aiurea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea cronică
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  • Tratament diaree adulți - medicamente și remedii
  • Diaree în fiecare zi - cauze și tratament
  • Diareea în timpul sarcinii
  • Tipuri de scaun - cum recunoști diareea și constipația (scala formei scaunului Bristol, BSFS)
  •