diaree, 3-4 scaune dimineata
De 2 saptamani am diaree, 3-4 scaune dimineata. Am fost la medicul de familie si mi-a dat ercefuril, hidrasec, biotics, debridat si smacta.Am luat tratamentulsi mam simtit mai bine dar acum am inceput din nou sa fac diaree. Ce pot sa fac? care ar fi cauza ?
3 comentarii
Posibil sa ai colonul iritabil daca la nivelul stomacului, colecistului, pancreasului nu-s probleme. Urmareste atent ce manaci, poate incerci o perioada sa eviti lactatele, fructele, legumele crude, exclus cafea, tigari. Manca orez fiert macar odata pe zi. Daca persista problemele consulta un gastroenterolog. Cat despre aloe, din propria experienta, dar si dupa ultimele studii, este o planta miraculoasa, dar irita colonul daca are sensibilitate!! Sanatate!
Mentionez ca am facut colonoscopie pana la unghiul splenic al colonului si a fost bine.Am facut s iraze la stomac cu bariu si acolo am un inceput de ulcer duodenal.La ecografie pancreasul a fost normal.Ficatul tot asa dar lvezica biliara este laenesa.Mie mi-e frica de cancer de colon.
eu cred ca iti faci ganduri negre degeaba!
eu am problema asta cu diareea de vreo 3-4 ani...si dupa n+1 investigatii si mers la n+1 doctori tot nu am rezolvat-o!dar in nici un caz nu este vorba de cancer de colon!
incearca sa iei biotics pe o perioada mai lunga!
si mie imi merge mai bine cu antidiareice de la plantavorel! dar luate cate 6 pe zi!
dar din nefericire nu se pot lua decat o luna si apoi pauza!
asa ca nu te mai speria aiurea!
eu am problema asta cu diareea de vreo 3-4 ani...si dupa n+1 investigatii si mers la n+1 doctori tot nu am rezolvat-o!dar in nici un caz nu este vorba de cancer de colon!
incearca sa iei biotics pe o perioada mai lunga!
si mie imi merge mai bine cu antidiareice de la plantavorel! dar luate cate 6 pe zi!
dar din nefericire nu se pot lua decat o luna si apoi pauza!
asa ca nu te mai speria aiurea!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1diaree care revine des
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 2diaree in timpul zilei, logest spre seara
- 3tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 5bebe 8 luni are diaree
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 6afectiuni cardiace?
- 7tratament homeopatic - diaree cronica
- 2diaree, dureri abdominale si retrosternale.ajutati-ma!
- 1Diaree decat dimineata
- 0probleme cu scaunul sau diaree
- 1diaree si viermi intestinali
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 2diaree apoasa galbena copii
- 4Colon iritabil?!
- 0Diaree dimineata
- 2Imi merge burta si am scaun moale de cateva luni de zile
- 22Diaree cronica.
- 0Stricat la stomac
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: