Am nevoie de ajutor - diaree 2-3 zile lunar

08-01-2022
Isfan Valentina
Nu este medic/terapeut
Isfan Valentina
As dori si eu sa inteleg de ce se intampla asta. Peste cateva zile mi-a dat medicul sa fac o colonoscopie. De o luna si ceva am diarie ce tine 2-3 zile iar a 4 zi merg la baie normal, si acest ciclu se tot repeta de o luna. Am inteles poate fi vorba de o inflamatie sau un virus, sau sa fiu intoleranta, dar intoleranta la tot? Eu am incercat in aceasta luna sa mananc absolut tot sanatos, si ceea ce este recomandat pentru diarie. Am mancat doar orez, paste cu ulei de masline crud natural, carne doar fiarta, cartofi si morocovi fierti banane si doar o data anas. In o luna si ceva am mancat doar atat. O singura data simteam ca inebunesc si am mancat o ciocolatica micuta si am si fugit la baie, din nou doua zile am vazut ca am fost doar o data la baie si am mers bine, am mancat niste alune si a treia zi dimineata am mers la baie cu diarie eliminand si toate bucatiile de alune. Iara-si o alta data mancasem un pic de covrigei din acea micuti sarati, si mi se stricase din nou stomacul. E posibil ca doar cu orez cartofi carne fiarta sa ma simt bine?
Am facut terapie cu pastile si antibiotice ce mi-a dat doctorul si mergeau toate bune ( atunci mancasem acea bucatica de ciocolata) si s-a stricat tot. Desigur sper ca cu colonoscopia sa se afle tot, ca ma simt oribil sa nu mananc nimic altceva decat cele elencate, insa as vrea o explicatie, oare de ce intestinul meu face asa, accepta doar mancarurile acelea si nici macar o bucatica mica mica de nimic. Eu deja eram o fata slaba (am 19ani si inainte de luna aceasta aveam 53kg) acum am scazut la 48, nu stiu cum o sa le recuperez ca mi-au trebuit luni de zile sa ma ingras. Ma simt si slabita de la ce mi se intampla, foarte trista ca eu obisnuiam sa mananc in fiecare zi macar o briosa sau ceva dulce asta seara, am si o gramada de cosuri ce n-am avut de cand aveam 15-16ani. Tot ce vreau e sa inteleg de ce, eu n-am avut niciodata probleme de sanatate, am mancat mereu sanatos, am facut miscare zi de si ceea ce acum nu mai fac ca nu am forta, nu am exagerat cu absolut nimic in a manca, ba din contra, mereu m-am fortat sa mananc un pic mai mult ca, cum am zis sunt slaba, si mananc foarte putin de obicei.
Sper ca am fost clara, daca aveti si vreun sfat sa-mi dati, as fi foarte fericita
1 comentarii
0
06-03-2022, ora 11:20
PGeorge23
Nu este medic/terapeut
PGeorge23
Buna Valentina, ti-am vazut postarea... Cum te simti in momentul de fata, ai mai rezolvat ceva ?
Si eu am aceleasi simptome ca ale tale, si in urma analizelor facute am fost diagnosticat cu " colon iritabil" - toate aceste probleme au aparut in urma utilizarii de antibiotice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea cronică
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  • Tratament diaree adulți - medicamente și remedii
  • Diaree în fiecare zi - cauze și tratament
  • Diareea în timpul sarcinii
  • Tipuri de scaun - cum recunoști diareea și constipația (scala formei scaunului Bristol, BSFS)
  •