Zilnic aceiasi problema...diareea
![pavelo](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
as vrea sa stiu de la o vreme am diaree in fiecare zi, si nu stiu care ar fi cauza declansari acesteia si un eventual tratament pentru stoparea ei
am fost la medic dar medicul mia spus ca sunt ok si ca nu e cazul de un eventual pericol sau de o inrautatire, dar si cu medici din ziua de azi ati e frica sa intri in farmacie sa-ti cumperi ce ti-au prescris
AS VREA UN SFAT DE LA CINEVA CARE SA ESTE IN MASURA SA DEA UN SFAT
am fost la medic dar medicul mia spus ca sunt ok si ca nu e cazul de un eventual pericol sau de o inrautatire, dar si cu medici din ziua de azi ati e frica sa intri in farmacie sa-ti cumperi ce ti-au prescris
AS VREA UN SFAT DE LA CINEVA CARE SA ESTE IN MASURA SA DEA UN SFAT
2 comentarii
![FLOARE DE COLT](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
De cat timp aveti aceasta problema? Aveti si alte simptome, de ex. greata, varsaturi, dureri abdominale? Ati luat vreun medicament? Cate scaune aveti pe zi? Sunt lichide, cu sange, cu puroi...?
![Dr. Markus Sorin](/arata_img.php?img=cont_6974.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va inteleg neplacerea provocata de acest tablou clinic, dar nu imi place aprecierea Dvs ca " in ziua de azi va e frica sa intrati in farmacie sa cumparati ce v-a prescris un medic"...daca nu aveti incredere in medici de ce apelati la ei? Eu sunt medic si la mine vin oameni care au incredere in medici si isi fac sperante.
Legat de sindromul diareic- trebuie mers in paralel cu investigarea sa si cu tratamentul. Investigare- irigografie-colonoscopie-coprocultura-ex coproparazitologic-hemoleucograma, VSH, test serologic ptr rotavirusuri
Tratament- de exemplu- Ercefuryl 1 tb la 12 h, solutie de rehidratare orala, Smecta plicuri, Loperamid 1 tb dupa fiecare scaun diareic.
Legat de sindromul diareic- trebuie mers in paralel cu investigarea sa si cu tratamentul. Investigare- irigografie-colonoscopie-coprocultura-ex coproparazitologic-hemoleucograma, VSH, test serologic ptr rotavirusuri
Tratament- de exemplu- Ercefuryl 1 tb la 12 h, solutie de rehidratare orala, Smecta plicuri, Loperamid 1 tb dupa fiecare scaun diareic.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1diaree care revine des
- 8senzatie de scaun permanenta
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 12Diaree acuta de fiecare data cand iese din casa
- 3Probleme digestive?
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 3Revin-probleme stomac
- 7fetita de 8 luni in spital de la febra si acuma altceva!
- 4Colon iritabil - diaree
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 1diaree + febra
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 8Diaree si anticonceptionale
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 5Simptome ciudate digestive, va rog ajutati ma
- 3la 30 min dupa ce mananc, fac diaree
- 4scaune moi (aerate, diaree) in fiecare dimineata cand ma trezesc
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 1Durere pelvina si diaree
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: