Campania de vaccinare covid 19
Campania de vaccinare trebuie ghidata pe baza datelor siintifice.
In primul rand trebuie facuta testarea anticorpi IgG cantitativ, fiecare o va face cu echipamentle de care dispune si metodele cu care are experienta.
Aceasta testatre se poate face fie Prin metoda ELISA fie prin IFA, ambele sunt bune, fiecare va testa in fuctie de experienta si echipamente.
Personal doresc ca unitatea in care lucrez sa achizitioneze cateva chituri ELISA pentru a testa personalul in vederea inceperii campaniei de vaccinare.
Am avut experiente neplacute cu boli autoimune severe incurabile in urma unor vaccinari ne necesare.
O testare prealabila este recomnadata mai ales in acest caz in care virusul vaccinul nu au avut timp sa fie studiate temeinic.
In primul rand trebuie facuta testarea anticorpi IgG cantitativ, fiecare o va face cu echipamentle de care dispune si metodele cu care are experienta.
Aceasta testatre se poate face fie Prin metoda ELISA fie prin IFA, ambele sunt bune, fiecare va testa in fuctie de experienta si echipamente.
Personal doresc ca unitatea in care lucrez sa achizitioneze cateva chituri ELISA pentru a testa personalul in vederea inceperii campaniei de vaccinare.
Am avut experiente neplacute cu boli autoimune severe incurabile in urma unor vaccinari ne necesare.
O testare prealabila este recomnadata mai ales in acest caz in care virusul vaccinul nu au avut timp sa fie studiate temeinic.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
1 comentarii
Ei, bravos nenicule ! Așa mai da, că bine spusei !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Vaccin covid
- 1Vaccinul covid daca vreau sa raman gravida
- 1Trombocitopenie vaccin COVID-19
- 2AVC- vaccinare
- 1Evaluare eficienta vaccin covid
- 3Ce titru de anticorpi e considerat bun (imunizare eficientă) după vaccinarea anti-COVID?
- 3Astrazeneca si istoric de infarct, stenturi si insuficienta cardiaca
- 4Congestie nasala
- 1Ganglioni durerosi axila dupa vaccin Moderna
- 0Astm bronșic + alergie respiratorie și efectele vaccinului Pfizer anti Covid-19
- 0Vaccin inaintea anesteziei la stomatolog?
- 3Pete piele dupa vaccin Covid (Pfiser)
- 2Vaccin anticovid in hemispasm facial- dl. dr.V. Flueraru
- 7Pericardita si vaccin covid
- 19Mi-e frica sa mă vaccinez.
- 2posibilitate vaccinare cu doza lll dupa tomografie toracica si inainte de dexa
- 0Vaccinul Pfizer în menstruație.
- 1Vaccin anticovid
- 0Înțepături plămâni după vaccin. Va rog sa ma ajutați..
Mai multe informații despre: vaccin anti COVID
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: