inflamatii asemanatoare ciupiturilor de insecte

buna ziua,
Ma numesc Clemansa Simion, am 42 de ani si de aproximativ 1 an ma confrunt cu urmatoarea situatie: inaintea menstruatiei cu 3-4 zile imi apar pe frunte, tample, obraji in zona imediat sub ochi basici ca de ciupituri de paianjeni/insecte, mai mari decat cele de tantari. Apare mancarimea, inflamarea zonei, iar dupa ce ma scarpin apare o usoara senzatie de usturime/arsura. Aceasta dispare in 24-48 ore, dar apare o alta in alta zona similara. Dupa ce apare menstruatia, apar aceste 'ciupituri' pe pleoapele superioare si mai apoi inferioare ale ochilor, zilnic, cate una intr-o zona: pleoapa superioara partea interna a ochiului drept, apoi pleoapa superioara ochi stang...samd.
Va rog mult, daca puteti sa ma indrumati in vederea solutionarii acestei probleme, intrtucat nu stiu exact cui sa ma adresez: dermato, ginecologie, endocrinologie...
Va multumesc anticipat si astept cu deosebit interes raspunsul dvs.
Ma numesc Clemansa Simion, am 42 de ani si de aproximativ 1 an ma confrunt cu urmatoarea situatie: inaintea menstruatiei cu 3-4 zile imi apar pe frunte, tample, obraji in zona imediat sub ochi basici ca de ciupituri de paianjeni/insecte, mai mari decat cele de tantari. Apare mancarimea, inflamarea zonei, iar dupa ce ma scarpin apare o usoara senzatie de usturime/arsura. Aceasta dispare in 24-48 ore, dar apare o alta in alta zona similara. Dupa ce apare menstruatia, apar aceste 'ciupituri' pe pleoapele superioare si mai apoi inferioare ale ochilor, zilnic, cate una intr-o zona: pleoapa superioara partea interna a ochiului drept, apoi pleoapa superioara ochi stang...samd.
Va rog mult, daca puteti sa ma indrumati in vederea solutionarii acestei probleme, intrtucat nu stiu exact cui sa ma adresez: dermato, ginecologie, endocrinologie...
Va multumesc anticipat si astept cu deosebit interes raspunsul dvs.
2 comentarii

Ati luat anticonceptionale inainte de aparitia lor sau luati vreun alt fel de medicament ?

Buna ziua,
Ar trebui sa va vada un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic primar dermatolog
Ar trebui sa va vada un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durerea sanilor... inaintea menstruatiei
- 2sindrom premenstrual accentuat
- 5Sindrom premenstrual accentuat, mi este rau destul de tare inainte de ciclu
- 6bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
- 4Durere de sani!
- 9Ce se poate sa am?
- 3Sindrom premenstrual... durerea de sfarcuri?
- 6Ce metode contraceptive se pot folosi...
- 6sindrom premenstrual - Imi este foarte rau. Ce pot sa fac?
- 0Sindromul premenstrual
- 6temperatura bazala scade.. mai exista risc de sarcina?
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 5sarcina la menstruatie?
- 14Cand este perioada fertila?
- 4sindrom premenstrual
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 1stări de agitație neliniște somnolenta uneori deprimare înainte cu câteva zile până la ciclu
- 0Greata dinaintea menstruatiei.
- 0Imi vine menstruatia doar o zi și după aceasta am dureri groaznice de cap
- 4Sindrom premenstrual
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: