Angina flegmonoasa
Mi s-a pus diagnosticul de angina flegmonoasa, am luat tratament claritromicina 500 mg 2 pe zi timp de 7 zile la recomandarea medicului ORL-ist iar simptomele nu s-au ameliorat. Senzatia de resimte doar pe partea dreapta a gatului ca un nodul. Tin sa mentionez ca aceasta a aparut acum 4 luni si nu cedeaza la antibiotic. Am mancat rodie si de atunci am aceasta senzatie persistenta in gat ca si cum ceva ar fi prezent acolo. Este posibil ca acel fruct sa fii fost contaminat cu vreun stafilococ/streptococ si de asta nu cedeaza la acest antibiotic. In urma cu o luna jumatate am luat tot claritromicina 500 mg 1 zi 10 zile tot de la ORL atunci fiind diagnosticata cu amigdalita acuta. In urma cu o saptamana mi s-a spus ca este angina flegmonoasa.
2 comentarii
nu. fructul NU ea contaminat
daca mai citesti pe forum o saintelegi ca Fructul era ACRU si a provocat hiperaciditate gastrica
ce ai in gat nu ese infectie si nu se trateaza cu antibiotic
este iritatia mucoasei faringelui cu acidul gastric si alimentele acre, acide,
daca mai citesti pe forum o saintelegi ca Fructul era ACRU si a provocat hiperaciditate gastrica
ce ai in gat nu ese infectie si nu se trateaza cu antibiotic
este iritatia mucoasei faringelui cu acidul gastric si alimentele acre, acide,
Am inteles si am citit despre acest subiect, insa de ce pe perioada tratamentului cu antibiotic mi s-a inflamat putin amigdala dreapta. In zona in care simt acel nod /nodul, pare ca se simte o mica umflatura undeva in laterala gatului pe partea dreapta in partea de sus a gatului. Ar putea fi un ganglion ? Nu se simte decat in anumite pozitii ale gatului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13angina rosie
- 3mierea cu propolis si polen poate irita gatul?
- 3Probleme cu gatul perioada indelungata virus epstein barr
- 2As putea sa aflu si eu ce boala am?
- 8Probleme cu gatul de 3 luni
- 0Senzatie de jena in gat
- 2Gat inflamat, dificultati de deglutie - cauza necunoscuta, tratament ineficient
- 4Infectie in gat
- 3Jena in gat
- 2Intrebare problema in gat
- 1Ceva alb in gat
- 1Va rog un raspuns urgent ! formatiuni si depuneri in gat
- 4Ajutor, va rog - senzatia de ceva in gat, de iritatie, am tusit cu sange
- 2Gât inflamat!
- 0Iritație in gât în partea dreapta
- 2Umflatura gat, de la reflux??
- 0LTT Mucegaiuri
- 2Întrebare: usoară iritație pe o amigdală, imediat o tuse care mă ineacă
- 1Coaja de popcorn in gat