bubite rosii peste o rana nevindecata dupa oparire
In urma cu cateva luni m-am oparit pe laba piciorului (gradul 3). Nu s-a vindecat in totalitate, a mai ramas o portiune unde pielea s-a refacut mai greu. In urma cu cateva zile am simtit o mancarime pe zona afectata si am zarit cateva bubite mici. Am crezut (probabil ca asa este) ca crema pe baza de ceara pe care o foloseam s-a invechit si ca de la ea mi-au aparut. Am interupt utilizarea si am cumparat o alta crema pe baza de ceara plante. In doua zile toata pielea afectata (numai zona afectata dupa oparire) s-a umplut de bubite rosii. Am cautat pe internet si din ce am gasit se pare ca ar fi vorba de dishidroza (bubitele sunt cu lichid, grupate si produc mancarime).
In acest moment nu sunt in tara si as vrea sa stiu ce tratament pot sa utilizez Multumesc.
In acest moment nu sunt in tara si as vrea sa stiu ce tratament pot sa utilizez Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bube rosii..ajutor
- 5bubite rosii asemanatoare cosurilor
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 5de ceva timp mi-au aparut niste bube pe piept care ma dor doar cand le ating
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 4infectie sau candidoza?
- 1bubite rosii pe piele
- 0bubite rosi catre ma maninca
- 2Bubite mici si rosii pe piele
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 3Pete rosii;bubite
- 0Bubite rosii pe fruntea unui bebelus!
- 1Bubite rosii pe tot corpul
- 1Bubite rosii
- 1Alergie? iritație in zona gurii și a nasului - bubițe mici și roșii cu prurit și oarecare usturime
- 2Bubițe roșii pe tot corpul
- 2Bubită încheietură - Semn de ingrijorare sau o simpla aluniță?
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: