Bubite mici si rosii pe piele
Bun seara! In urma cu 3 zile au inceput sa imi apara pe corp niste bubite mici rosii. La inceput nu le-am dat atentie pentru ca am crezut ca imi vor trece. Insa, acestea au inceput sa se inmulteasca, la inceput am avut numai pe burta si piept, iar acum incep sa imi apara si pe picioare si maini. Nu stiu cum sa imi dau seama daca am vreo alergie sau este pojar/varicela. In copilarie stiu ca am avut aceasta boala. Mentionez ca temperatura nu am facut, doar mi-au aparut bubitele si ma mananca destul de tare. Ar exista posibilitatea sa am din nou pojar? :-? Multumesc.
2 comentarii
buna, daca te mananca inn special noaptea...sa nu fie raie...mergi la un medic dermatolog...iti recomand dr kaleshi, ins paulescu. piata 1 mai
Am fost ieri la dermatolog si mi-a recomandat crema Advantan pe care trebuie sa o folosesc o data pe zi.
Pe langa asta iau si medicamentul Xyzal, recomandat de medicul de familie. Mi-am facut si analizele si rubeola nu am sigur.
Acum astept sa isi faca efectul tratamentul, deocamdata nu prea vad vreo imbunatatire f mare.. :(
Pe langa asta iau si medicamentul Xyzal, recomandat de medicul de familie. Mi-am facut si analizele si rubeola nu am sigur.
Acum astept sa isi faca efectul tratamentul, deocamdata nu prea vad vreo imbunatatire f mare.. :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 4bube rosii..ajutor
- 2mi-au aparut niste bubite rosii (alunite) in zona pubiana
- 4cancer?
- 16bubite rosii pe corp
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 3Tratament corect cu Prednison?
- 5Bubite roșii care ma mănâncă
- 3Pete rosii;bubite
- 1Bube roșii
- 2Am niste bubițe roșii pe piele în formă de floare
- 1Mici punctulete rosii pe piele !
- 1Ajutati-ma - bubite rosii be brate..gat..abdomen..coapse...atunci cand ies afara
- 1Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
- 2Puncte rosii pe piele
- 1Bubiță roșie închisă aproape de ochi
- 2Bubită încheietură - Semn de ingrijorare sau o simpla aluniță?
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: