Bubite mici si rosii pe piele

Bun seara! In urma cu 3 zile au inceput sa imi apara pe corp niste bubite mici rosii. La inceput nu le-am dat atentie pentru ca am crezut ca imi vor trece. Insa, acestea au inceput sa se inmulteasca, la inceput am avut numai pe burta si piept, iar acum incep sa imi apara si pe picioare si maini. Nu stiu cum sa imi dau seama daca am vreo alergie sau este pojar/varicela. In copilarie stiu ca am avut aceasta boala. Mentionez ca temperatura nu am facut, doar mi-au aparut bubitele si ma mananca destul de tare. Ar exista posibilitatea sa am din nou pojar? :-? Multumesc.
2 comentarii

buna, daca te mananca inn special noaptea...sa nu fie raie...mergi la un medic dermatolog...iti recomand dr kaleshi, ins paulescu. piata 1 mai

Am fost ieri la dermatolog si mi-a recomandat crema Advantan pe care trebuie sa o folosesc o data pe zi.
Pe langa asta iau si medicamentul Xyzal, recomandat de medicul de familie. Mi-am facut si analizele si rubeola nu am sigur.
Acum astept sa isi faca efectul tratamentul, deocamdata nu prea vad vreo imbunatatire f mare.. :(
Pe langa asta iau si medicamentul Xyzal, recomandat de medicul de familie. Mi-am facut si analizele si rubeola nu am sigur.
Acum astept sa isi faca efectul tratamentul, deocamdata nu prea vad vreo imbunatatire f mare.. :(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 291bubite la baza capului penisului
- 4Bube rosii pe tot corpul in special maini si spate
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 8virus herpetic
- 4infectie sau candidoza?
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 8Bubite rosii pe penis - unguent/crema?
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 1Bubite rosi pe capul penisului
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 0Bubite rosii pe fruntea unui bebelus!
- 2Bubite rosii.
- 0Bubite rosii, iriratie bebe 2 luni! Ajutor, ce poate fi???
- 1Alergie? iritație in zona gurii și a nasului - bubițe mici și roșii cu prurit și oarecare usturime
- 0Puncte roșii pe picioare. Mancarime
- 1Pete rosii brate care dispar la 30 min
- 1Bubite rosii pe corp
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: