Bubițe roșii pe tot corpul
Bună ziua, de aproximativ 8-9 zile au inceput sa apară bubițe roșii întâi în zona pieptului apoi pe abdomen, laterale ( multe in partea dreaptă, menționează că dorm pe aceasta parte ) și spate, acum câteva luni am inceput niște investigații medicale datorita unor stări de rău datorate stresului ( depresie profesională), teste sânge pentru hepatita B, ecografie abdominala, acum două săptămâni am primit scrisoarea cu rezultate in care spune că parametrii sunt in limite normale ( sincer nu prea înțeleg toți termenii tehnici Fibro scan 11.7kPa ) Am luat de la farmacia locală Clarityn 1/zi și Arnicare cream, am deja 6 zile de când iau pastile și nici un semn de regresie.
Singurele lucruri diferite în ultima perioadă a fost sa tai niște arbuști in gradina ( din ce am răsfoit pe internet ar fi iedera sălbatică, abust cu țepi ) și să consum lapte UHT, nu prea consum lapte de obicei.Ar fi de un real folos un sfat ori o părere, între timp o să încerc să iau legătura cu medicul de familie de aici, din păcate datorită condițiilor actuale va fi putin dificil.
Mulțumesc frumos pentru înțelegere si timpul acordat.
Menționez că momentan locuiesc în UK
Singurele lucruri diferite în ultima perioadă a fost sa tai niște arbuști in gradina ( din ce am răsfoit pe internet ar fi iedera sălbatică, abust cu țepi ) și să consum lapte UHT, nu prea consum lapte de obicei.Ar fi de un real folos un sfat ori o părere, între timp o să încerc să iau legătura cu medicul de familie de aici, din păcate datorită condițiilor actuale va fi putin dificil.
Mulțumesc frumos pentru înțelegere si timpul acordat.
Menționez că momentan locuiesc în UK
2 comentarii
Buna ziua
Diagnosticul nu poate fi stabilit fara un consult clinic. Pana ajungeti la medic luati Borenar sau Xyzal 1-2cp pe zi, calciu cu vit c.
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Diagnosticul nu poate fi stabilit fara un consult clinic. Pana ajungeti la medic luati Borenar sau Xyzal 1-2cp pe zi, calciu cu vit c.
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Mulțumesc frumos pentru răspuns, o să încerc Borenar, (sper sa găsesc aici ), am verificat prospectul pentru Xyzal și din păcate condusul face parte din activitatea zilnica și o să încerc doar in caz de urgență, parte din bubițele apărute printre primele încep să capete o mică crustă (piele uscată ) sper că sunt pe drumul bun.
Încă odată mulțumesc frumos pentru timpul acordat și profesionalismul dumneavoastră.
O zi cât mai frumoasă vă doresc !
Încă odată mulțumesc frumos pentru timpul acordat și profesionalismul dumneavoastră.
O zi cât mai frumoasă vă doresc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6alergie care reapare.. ce e de facut?
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 4bube rosii..ajutor
- 19dermatita atopica la sugar de 2 luni
- 3bube rosiatice dar fara lichid care ma mananca... e urticarie?
- 8caut ajutor: bubite rosii
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 3bubite rosii.vreau un raspuns urgent
- 15mancarime si bubite rosii
- 1urticarie!!???!lambrii!!???
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 0bubite rosi catre ma maninca
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 0Intrebare - pe tot corpul puncte rosii si ma mananca de nu mai pot
- 1Bubite rosii
- 0Puncte roșii pe picioare. Mancarime
- 1Pete rosii brate care dispar la 30 min
- 3Pete/bubite rosii pe burta si maini
- 1Febra si bubite rosii pe corp ( fara mancarime )
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: