bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...

29-03-2008
because
Nu este medic/terapeut
because
mi-au aparut niste bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul. Alti 2 membri ai familiei au inceput sa aiba aceleasi simtome. Initial am crezut ca e vorba de scabie pentru ca toate astea au aparut de cand am luat o pisica de pe strada, (si ea se scarpina la inceput foarte des), i-am facut multiple tratamente pentru scabie dar nu a dat rezultat, am mers cu ea la mai multi medici si mi-au spus k nu are scabie. ce poate fi? bubitele sunt rosii, fara nici un alt semn sau alta culoare. ce sa folosesc? poate fi scabie?
4 comentarii
0
30-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Stiu ca scabia de la animale nu se transmite la oameni; De altfel are si un alt aspect, leziunile se localizeaza la nivelul articulatiilor mainii, spatii interigitale, coate, mameloane;zona genitala, fesiera, axile;este respectata fata; bine ar fi sa mergeti la dermatolog;Cumva, toti cei din familie ati mancat un anumit aliment?diagnosticul se poate preciza in urma examenului clinic, eventual prin examenul microscopic al unei papule; Pe langa tratamentul prescris de medic, folositi un sapun pe baza de sulf, daca pruritul este foarte intens, fenistil gel 1 aplicatie de 3 ori pe zi, maxim 1 saptamana si un antihistaminic oral, Claritine 1 tb pe zi, 7 zile; Numai bine
0
30-03-2008, ora 00:00
because
Nu este medic/terapeut
because
bubitele sunt simple, fara puroi. singurele simptome sunt mancarimile si bubitele. multumesc mult pentru raspuns
0
06-04-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Poate ca pisica v-a adus in casa purici ! Ar fi indicat sa verificati si acest aspect.
0
03-10-2017, ora 17:28
Adi D
Nu este medic/terapeut
Adi D
Bună ziua, de câteva săptămâni (mai precis 5 cred )mi-au apărut niște bubițe pe corp care mă mănâncă îngrozitor...Cu timpul bubitele s-au extins, aproape am peste tot !chiar și în zonele intime !Am fost la spital și mi-au spus sa mă duc la un dermatolog dar nu m-am dus ! Am început de vreo doua zile sa mă dau cu crema de galbenele, dar nu observ vreo schimbare !.Eu am un caine care are o boala ceva.Nu mai are par și se scarpină pana la sânge, posibil sa fi luat ceva de la el ? UN SFAT VA ROG!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  •