Alergie? iritație in zona gurii și a nasului - bubițe mici și roșii cu prurit și oarecare usturime
Nu am avut niciodată probleme cu tenul! Din Februarie am observat ca îmi tot apare o iritație in zona gurii și a nasului, o iritație destul de urâta(foarte multe bubițe mici și roșii)cu prurit și oarecare usturime. Am luat claritine 5 zile dar nu am observat mari schimbări. ma așteptăm sa treacă de tot. Căutând in istoricul meu.. se pare ca și in 2016 mi se mai întâmpla, dar nu atât de des.. de aceea nu am dat importantă. De la ce ar putea fi? Prin ce metode un medic dermatolog îmi poate pune un diagnostic ? Mulțumesc!
1 comentarii
buna ziua,
Diagnosticul se pune in urma examenului clinic, eventual analizelor de laborator.Mergeti la medic ptr a afla cauza.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Diagnosticul se pune in urma examenului clinic, eventual analizelor de laborator.Mergeti la medic ptr a afla cauza.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113Pustule, bubite rosii-roz pe limba
- 19dermatita atopica la sugar de 2 luni
- 2De cca. o luna de zile mi-au aparut pe decolteu, gat si fata niste bubite rosii
- 7bubite rosii pe picioare
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 15Bubite rosii in jurul gurii care ma mananca
- 4infectie sau candidoza?
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 1bubite rosii pe limba
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 6Urgent! Dependenta de nidoflor!
- 2Bubite cu puroi
- 1Mici punctulete rosii pe piele !
- 2Bubite pe fata
- 0Puncte roșii pe picioare. Mancarime
- 4Bubite pe corp
- 1Febra si bubite rosii pe corp ( fara mancarime )
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite pe fata bubite mici, rosii, ustura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: