Pete rosii;bubite
Buna!
Mi-au aparut acum cateva zile niste pete rosii. O pata este alcatuita din mai multe bubite mici una langa alta. Prima oara au aparut la ceafa dar se extind pe spate(nu intr-un mod rapid). Nu ma deranjeaza, nici nu stiam ca le am daca nu observa o prietena.
Mi-au aparut acum cateva zile niste pete rosii. O pata este alcatuita din mai multe bubite mici una langa alta. Prima oara au aparut la ceafa dar se extind pe spate(nu intr-un mod rapid). Nu ma deranjeaza, nici nu stiam ca le am daca nu observa o prietena.
3 comentarii
Buna ziua,
Pot fi foarte multe afectiuni- pitiriazis versicolor, pitiriazis rozat... Ar fi bine sa va vada un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Pot fi foarte multe afectiuni- pitiriazis versicolor, pitiriazis rozat... Ar fi bine sa va vada un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Buna ziua, acum 5 ani mi'a aparut in zona decolteului bubite rosii cu mincarimi si intepaturi parca de tintari, am fost la medic si mi'a spus ca am alergie solara.ce mi'a dat nu m'a ajutat cu nimic si ca nu exista un tratament definitiv -locuiesc in Spania.
Ce tratament pot aplica ca sa'mi dispara bubitele rosii de la decolteu, e deranjant si inestetic.Tin sa precizez ca de 5 ani incoace nici iarna nu mi'au disparut, adica nu'mi apar numai vara.pt mine a devenit o obsesie.multumesc
Ce tratament pot aplica ca sa'mi dispara bubitele rosii de la decolteu, e deranjant si inestetic.Tin sa precizez ca de 5 ani incoace nici iarna nu mi'au disparut, adica nu'mi apar numai vara.pt mine a devenit o obsesie.multumesc
Buna ziua,
Este dificil sa va sau un tratament fara un consult prealabil. Incercati cicalfate crema sau dermalibour cream. Exista afectiuni care sunt cronice si nu trec definitive, doar se amelioreaza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Este dificil sa va sau un tratament fara un consult prealabil. Incercati cicalfate crema sau dermalibour cream. Exista afectiuni care sunt cronice si nu trec definitive, doar se amelioreaza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bubite rosii asemanatoare cosurilor
- 3nimeni nu stie ce am: mi-au aparut pete rosii in diferite parti ale corpului
- 3pete rosii in zona pubiana
- 4pete rosii pe umeri
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 3pete rosii pe piele
- 3pata rosie la subrat!!!
- 1pete rosii pe piele
- 3Pata rosie pe picior
- 0Bubite rosii pe corp
- 0Prurigo?
- 1Pata rosie spate
- 1bube rosi si mari pe fata si in cap ?!
- 0Bubite rosii pe fruntea unui bebelus!
- 1Bube roșii
- 0Pete rosii pe piele, cat oul de gaina, mancarime
- 0Bubite rosii, iriratie bebe 2 luni! Ajutor, ce poate fi???
- 2Pete, dungi, firicele roșii pe ambele brațe
- 1Eruptie cutanata pete roșii
- 1Febra si bubite rosii pe corp ( fara mancarime )
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: