Pete rosii;bubite
Buna!
Mi-au aparut acum cateva zile niste pete rosii. O pata este alcatuita din mai multe bubite mici una langa alta. Prima oara au aparut la ceafa dar se extind pe spate(nu intr-un mod rapid). Nu ma deranjeaza, nici nu stiam ca le am daca nu observa o prietena.
Mi-au aparut acum cateva zile niste pete rosii. O pata este alcatuita din mai multe bubite mici una langa alta. Prima oara au aparut la ceafa dar se extind pe spate(nu intr-un mod rapid). Nu ma deranjeaza, nici nu stiam ca le am daca nu observa o prietena.
3 comentarii
Buna ziua,
Pot fi foarte multe afectiuni- pitiriazis versicolor, pitiriazis rozat... Ar fi bine sa va vada un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Pot fi foarte multe afectiuni- pitiriazis versicolor, pitiriazis rozat... Ar fi bine sa va vada un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Buna ziua, acum 5 ani mi'a aparut in zona decolteului bubite rosii cu mincarimi si intepaturi parca de tintari, am fost la medic si mi'a spus ca am alergie solara.ce mi'a dat nu m'a ajutat cu nimic si ca nu exista un tratament definitiv -locuiesc in Spania.
Ce tratament pot aplica ca sa'mi dispara bubitele rosii de la decolteu, e deranjant si inestetic.Tin sa precizez ca de 5 ani incoace nici iarna nu mi'au disparut, adica nu'mi apar numai vara.pt mine a devenit o obsesie.multumesc
Ce tratament pot aplica ca sa'mi dispara bubitele rosii de la decolteu, e deranjant si inestetic.Tin sa precizez ca de 5 ani incoace nici iarna nu mi'au disparut, adica nu'mi apar numai vara.pt mine a devenit o obsesie.multumesc
Buna ziua,
Este dificil sa va sau un tratament fara un consult prealabil. Incercati cicalfate crema sau dermalibour cream. Exista afectiuni care sunt cronice si nu trec definitive, doar se amelioreaza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Este dificil sa va sau un tratament fara un consult prealabil. Incercati cicalfate crema sau dermalibour cream. Exista afectiuni care sunt cronice si nu trec definitive, doar se amelioreaza.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete rosii pe glezne
- 2Nu stiu ce sunt bubitele astea rosii?!Putin ajutor va rog!
- 6bubite rosii supurante.. ce tratament ar putea sa urmeze?
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 15Bubite rosii in jurul gurii care ma mananca
- 0pete rosii pe piele care ma mancanca
- 1urticarie!!???!lambrii!!???
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 3Pete rosii pe piele care apar si dispar
- 2Pete rosii pe mana.
- 2pete rosii pe corp in sarcina
- 2pete rosii pe brat?
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 2Buna va rog sa ma ajutați - pete de culoare roșie pe mana
- 0Buna seara, am o nelămurire in ceea ce o privește pe fetița mea, in vara împlinește 2 ani
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: