infectie sau candidoza?

in urma tratamentului cu antibiotice mi s a distrus flora intestinala.am facut febra aproape constanta 38 timp de 2 zile si dupa mi au aparut niste bubite rosii ulterior galbui in toata gura si cred k si in gat k simt niste usturimi ingrozitoare.acum astfel de bubite au aparut si in zona genitala 2 bubite identice cu cele din gura.e posibil k infectia sa fie prezenta de a lungul intregului sistem digestiv ?ce poate fi???va multumesc
4 comentarii

buna ziua.am si eu o problema;de ceva timp la scurt timp dupa ce ma spal pe dinti pe gingii imi apre o saliva atoasa.carui medic sa ma adresez?sa fie de la stomac, m-am gandit la asta dar de ce dupa ce ma spal pe dinti?va rog ajutati-ma ca e tare deranjant

@ yoana : e posibil sa ai o infectie herpetica - o stomatita herpetica asociata cu herpes genital.Ai fost la medic azi?

@ phoebe : eu zic ca este normal ceea ce vezi tu ; este combinatia intre saliva si pasta de dinti.Dupa ce clatesti ai sa observi ca nu mai ai nimic.Ai putea sa te adresezi unui stomatolog pentru a te lamuri mai bine.

bubitele din zona genitala imi dau senzatia de scarpinat si iritatie.inca nu am mers la medic p k nu am terminat tratamentul cu antibiotice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10candidoza genitala - cauze?
- 2ce boala genitala are aceste simptome ?
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 5de ceva timp mi-au aparut niste bube pe piept care ma dor doar cand le ating
- 6candida bucala recidiva
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 0Bube rosii de la soare
- 7Candidoza
- 4micile umflaturi pe care le simt in gat..provin de la candida?
- 8puncte rosii pe cerul gurii
- 2Candidoza si Trichomonas
- 1Bubite roşii cu vârf galben doar in anumite zone
- 0Constipatie, limba incarcata
- 1Candidoza
- 2Ajutati-ma. Secretie vaginala ca o branza
- 1Candida
- 0Candidoza peniana
- 1Am candidoza vaginala si bucala
Mai multe informații despre: Candidoza genitala bubite rosii candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: