bubite pe buza.. ce am?
am si eu o intrebare..sper ca stie cineva sa-mi raspunda. Am pe buza (si ce inferioara si cea superioara in colturi) niste bubite mici, albe. la prima vedere nu se vad, sunt oarecum ascunse in pliurile buzei dar atunci cand intind pielea se vad. Nu ma dor, sunt tari...ca un graunte mic, si nu am avut pana acum probleme de acest fel. pielea buzelor este putin uscata dar asta mai mult din cauza frigului.
Ce am? Va multumesc anticipat pentru raspuns
Ce am? Va multumesc anticipat pentru raspuns
7 comentarii
NU AI NIMIC, E O LIPSA DE HIDRATARE LA NIVELUL BUZELOR, FAPT PENTRU CARE HIDRATEAZA=LE CU UN STRUGUREL ORI CREMA HIDRATANTA.
Multumesc mult pentru raspuns. incepusem sa-mi fac griji :D
mhh, mai sigur e vorba de leucoplaziile buzelor.Factorii incriminati in aparitia leziunilor sunt: chimici (fumatul- cel mai important factor local), mecanici (dentitie deficitara, igiena necorespunzatoare a danturii), infectiosi (papilomavirusuri umane), iar dintre factorii intrinseci, predispozitia genetica este, in present, unanim admisa.
Leziunile au o evolutie cronica, lenta, putandu-se transforma malign, in carcinom spinocelular.
Leziunile au o evolutie cronica, lenta, putandu-se transforma malign, in carcinom spinocelular.
Si eu am asa ceva si de vreo 5 ani Sant fumator Din cauza acestei probleme (bubite mici albe in colturile buzelor) mi-e rusine sa iau contact cu o femeie. Sant foarte necajit. Nu stiu de ce natura sant. Ce sa fac ?
buna, de curand mi-au aparut pe buza de sus niste bubite aproape insesizabile numai ca le simt ca si cum as avea nisip pe buze atunci cand le umezesc..imi puteti spune care e cauza???? multumesc mult!!!
Buna
Daca cineva cunoaste subiectul va rog sa raspundeti
Mi-au aparut Pe buze un rind de bubite mici fara durere ca niste mici umflaturi
Astea toate sint unde se ating buzele.Mi-au aparut si un set de basicute cu lichid
Deasupra buzei sus la 2-3 mm de conturul buzei, un pachet de 7-8 basicute de
1 cm total, care se sparg singure cind intind pielea. Are cineva idee ce poate fi?
Nu sint cu durere si e a 2 oara, multumesc
Daca cineva cunoaste subiectul va rog sa raspundeti
Mi-au aparut Pe buze un rind de bubite mici fara durere ca niste mici umflaturi
Astea toate sint unde se ating buzele.Mi-au aparut si un set de basicute cu lichid
Deasupra buzei sus la 2-3 mm de conturul buzei, un pachet de 7-8 basicute de
1 cm total, care se sparg singure cind intind pielea. Are cineva idee ce poate fi?
Nu sint cu durere si e a 2 oara, multumesc
Buna ziua,
Poate sa fie herpes ( de obicei sunt insotite de usturime ), sau pot sa fie niste glande de la acest nivel care se pot dilata datorita unor alimente acide, condimente, fumat, sau granulatii fox- fordyce. Este greu de stabilit un diagnostic doar pe o descriere. Nu cred ca este ceva grav, dar daca persita f mult mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Poate sa fie herpes ( de obicei sunt insotite de usturime ), sau pot sa fie niste glande de la acest nivel care se pot dilata datorita unor alimente acide, condimente, fumat, sau granulatii fox- fordyce. Este greu de stabilit un diagnostic doar pe o descriere. Nu cred ca este ceva grav, dar daca persita f mult mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 3buze-problema dimineata
- 3Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
- 7bubite rosii pe picioare
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 8furunculita?
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 3Buze rosii la baiat
- 7Herpes pe buza inferioara
- 3copilasului i-au aparut blande ca niste urzicaturi
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 0blande de la aer de tara??
- 2bubite albe pe buza
- 1blande mari pe corp
- 2Bubiţe roşii-maronii pe umăr şi piept
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 3Umflatura buzei, a ochilor.
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 0Bubite si mancarimi
Mai multe informații despre: Buzele bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: