bubite in talpa coate palme genunchi

Buna seara! De teri zile am bubite de culoare alba respectiv rosie pe coate, palme, genunchi si talpi. Initial am crezut ca e intoxicatie alimentara dar pe masura ce mancarile cresc si eu scarpin locul respectiv si bubitele cresc in volum. Mancarimea e exagerat de insuportabila. Eu locuiesc in Germania iar in weekend te poti duce doar la spital. E cazul sa ma alarmez sau exista o solutie pur si simplu de la farmacie? Pot adauga ca am trecut prin acumulari masive de stres si datorita stresului am avut si dureri de stoamc si dezechilibrari de alimentatie. Multumesc pentru un raspuns anticipat!
4 comentarii

"Psoriazisul este o afecţiune cutanată cronică, cu evoluţie de lungă durată, cu ameliorări şi agravări periodice, caracterizată prin apariţia unor pete roşii acoperite de coji sau cruste alb-sidefii, uneori cu tentă argintie, uşor detaşabile"
Cele mai afectate regiuni ale corpului sunt coatele şi genunchii, palma şi talpa, zona lombară, scalpul (la liziera liniei de păr), ombilicul, mucoasele, axilele, organele genitale şi unghiile. Prezenţa puseurilor pe faţă se întâlneşte destul de rar.deci cel mai bine este sa mergi la medic cat mai repede ca nu este de glumit cu aceasta "boala"daca o pot numi asa...fa tot ce poti si mergi cat mai repede la medic!!!!sanatate multa iti doresc!
Cele mai afectate regiuni ale corpului sunt coatele şi genunchii, palma şi talpa, zona lombară, scalpul (la liziera liniei de păr), ombilicul, mucoasele, axilele, organele genitale şi unghiile. Prezenţa puseurilor pe faţă se întâlneşte destul de rar.deci cel mai bine este sa mergi la medic cat mai repede ca nu este de glumit cu aceasta "boala"daca o pot numi asa...fa tot ce poti si mergi cat mai repede la medic!!!!sanatate multa iti doresc!

Multumesc pentru raspuns! O sa ajung maine la medic...deja sunt un pic ingrijorata!

este mai bine asa:)!multa sanatate iti doresc!

Buna ziua... de circa o luna de zile ma confrunt si eu cu aceiasi problema : mancarimi in coate, genunchi, talpi, Palme si degetele de la maini. Am mers la medic dermatolog si mi-a zis ca am alergie de contact. Mi-a prescris claritin Dar nici o schimbare va rog un sfat. Multumesc mult

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am de 5 luni o eczema pe laba piciorului si nu stiu ce tratament sa mai iau
- 7bubite ca niste piscaturi de tantari
- 4de 3 saptamani mi-au iesit niste bubite
- 5Bubite ca de urzicatura intre degetele de la miini
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 5de ceva timp mi-au aparut niste bube pe piept care ma dor doar cand le ating
- 8virus herpetic
- 1bubite pe gat, solduri si degete
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 1mancarime de piele si bubite
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 2Crize de mancarimi si intepaturi la nivelul pielii
- 0Bubite si mancarimi
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 3Va rog dacă puteți sa ma ajutati
- 0Bube Tari (va rog, am mare nevoie de acest sfat)
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: