Bubiţe roşii-maronii pe umăr şi piept
![tudormihai95](/arata_img.php?img=cont_151305.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
curând mi-am luat o pisică iar azi sora mea a venit la mine să îmi arate că i-au ieşit nişte bubiţe... este posibil ca din cauza pisicii să-i fi apărut bubiţele ? că această pisică a fost ţinută cu alte pisici ( surori/fraţi ) şi încă o pisică care a fost luată de pe drum... şi zic să nu fi avut acea pisică de pe drum vreo boală ceva... aştept un raspuns, vă mulţumesc !
2 comentarii
![vikitoria](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
poate ca ii o alergie de la parul de pisica.Eu personal daca stau cu o pisica mult langa mine o mangai sau de o tin in brate imi ies bubite si ma mananca.Oricum daca ai o pisica de pe strada ar trebui sa o duci la un consult veterinar.nu se stie niciodata ce poate sa aiba.
![tudormihai95](/arata_img.php?img=cont_151305.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
nu este o pisica de pe strada. a fost tinuta in casa de cand s-a nascut. doar ca pentru cateva zile acea persoana de la care am luat pisica a tinut o pisica de pe strada cu ele.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 6Bubite pe corp
- 3piele cu bubite
- 4bubite urmate de eczeme
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 3Bubite mici pe abdomen, piept si spate
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 3Bubite gen cosulete pe picioare
- 1cum scap de bubitele de pe maini si picioare?
- 2bubite cu coaja pe corp
- 0Prurigo...
- 2Foliculita? ubite si pe degete si la incheietura maini
- 2Mi a iesit iar bubite albe
- 1Ajutor sunt necajita, alergie la pisica
Mai multe informații despre: bubite pe piele alergia la animale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: