Mancarimi si bubite
Am de 2 zile o problema. Seara ma mananca pielea si dupa scarpinare imi apar niste bubite ca dupa o piscatura de tantar. Eu din cate stiu nu sunt alergic la nimic. Singurul factor nou introdus nou in viata mea sunt niste tigari experimentale. Ca fac parte dintr-un sondaj la o anumita firma de tigari. Si mi-au trimis aceste pachete sa le evaluez.Am observat ca dupa ce am fumat din aceste tigari, la putin timp incep si mancarimile. E posibil sa fie de la aceste tigari? sau e o alta problema. Imi puteti sugera si un tratament sau o sugestie?
2 comentarii
Cel mai probabil este o alergie. Nu mai fumati din acele tigari. Daca nu va mai mananca pielea, inseamna ca sunteti alergic la tigarile respective. Pt. mancarimi, luati Claritine (un comprimat o data pe zi).
puteti sa-mi spuneti si mie ce remediu ati gasit la afectiunea d-voastra? si eu am cam aceleasi simptome (mancarimi seara dupa care mi apar bubite ca muscaturi sau urzicaturi), dar eu nu fumez si am o alimentatie diversificata. am folosit intr-o perioada Clarintine, dar nu vreau sa tot trebuieasca sa apelez la acele tabletele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi ale pielii
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 39Mancarime de piele dupa baie
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 3infectii ale sangelui
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 4bubite urmate de eczeme
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 11mancarime puternica pe maini...va rog sa ma ajutati
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 2Iritatie
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 1Multe bubite pe spate, piept si burta
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: