boala a pielii

de cate ori corpul meu se incalzeste (depun efort fizic)imi apar multe bubite rosii pe piele pe toata suprafata corpului acestea imi trec foarte repede dupa ce ma calmez
sigur nu este o alergie caci am urmat un tratament in acest sens care nu a dat rezultate
sigur nu este o alergie caci am urmat un tratament in acest sens care nu a dat rezultate
1 comentarii

Fie este o urticarie la efort, fie o dermatita de contact la propria transpiratie. Nu-ti ramine de facut decit sa urmaresti daca nu are legatura si cu imbracamintea pe care o porti in momentul efortului. Evita hainele din material sintetic, doar de bumbac poti purta.Nu este ceva grav, dar nici mare lucru nu se poate face. Un dermatolog te-ar putea sfatui mai bune.Evit sa dau sfaturi medicale doar pe declaratiile tale. Ar fi indicat sa mergi la medic exact in momentul in care ai aceste leziuni, chiar sa le provoci.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De cateva zile mi-au aparut niste bubite sub brat, cateva pe burta
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 3bubite pe piele.. asemanatoare cu cele produse de urzica
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 2bubite pe podul palmelor si la nivelul picioarelor
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 5crema Vichy - umflaturi rosii, bubite + umflaturi la ochi
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 3bubite rosii in zona picioarelor si pe abdomen
- 1bubite rosii pe piele
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 1bubite pe picioare
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 0bube pe pile care sunt de culoare rosie si iese un lichid din ele si mancarimi
- 1bube rosii pe piele copil 3 ani
- 0Urticarie??
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: