boala a pielii
de cate ori corpul meu se incalzeste (depun efort fizic)imi apar multe bubite rosii pe piele pe toata suprafata corpului acestea imi trec foarte repede dupa ce ma calmez
sigur nu este o alergie caci am urmat un tratament in acest sens care nu a dat rezultate
sigur nu este o alergie caci am urmat un tratament in acest sens care nu a dat rezultate
1 comentarii
Fie este o urticarie la efort, fie o dermatita de contact la propria transpiratie. Nu-ti ramine de facut decit sa urmaresti daca nu are legatura si cu imbracamintea pe care o porti in momentul efortului. Evita hainele din material sintetic, doar de bumbac poti purta.Nu este ceva grav, dar nici mare lucru nu se poate face. Un dermatolog te-ar putea sfatui mai bune.Evit sa dau sfaturi medicale doar pe declaratiile tale. Ar fi indicat sa mergi la medic exact in momentul in care ai aceste leziuni, chiar sa le provoci.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bube pe piele
- 7alergie sau ce?
- 8furunculita?
- 3copilasului i-au aparut blande ca niste urzicaturi
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 2Bubite pe piele
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 2Mancarimi si bubite
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 3bubite rosii pe toata pielea
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 2Sute de mici bubite pe piele
- 0Bubite pe unele zone ale corpului
- 0Ciuperca?
- 0Bubite pe corp ce se exfoliaza
- 0Prurigo...
- 0Bubițe corp +poze
- 1Bubițe mici pe mâini și piele uscata
- 0Urticarie??
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: