bubite rosii in zona picioarelor si pe abdomen

Salut
Acum de cateva zile mi-au iesit niste bubite rosii pe piele mai mult in zona picioarelor si cateva pe abdomen si sunt cate doua sau trei una langa alta ca si o muscatura de purec si acum incepe sa se faca besicute cu apa si ma manaca foarte tare
Eu am un tratament cu Staloral ceva lichid care dau sub limba mai multe picaturi pentru ca am alergie la polen primavara asta mi-a zis alergologul sa i-au, azi am vorbit cu el si mi-a zis sa intrerup tratamentul pana in 4 ianuarie si sa iau un sirop Aerius a zis ca e posibil sa fie de la vaccin sau sa fie doar o concidenta.
Voi ce ziceti?
Acum de cateva zile mi-au iesit niste bubite rosii pe piele mai mult in zona picioarelor si cateva pe abdomen si sunt cate doua sau trei una langa alta ca si o muscatura de purec si acum incepe sa se faca besicute cu apa si ma manaca foarte tare
Eu am un tratament cu Staloral ceva lichid care dau sub limba mai multe picaturi pentru ca am alergie la polen primavara asta mi-a zis alergologul sa i-au, azi am vorbit cu el si mi-a zis sa intrerup tratamentul pana in 4 ianuarie si sa iau un sirop Aerius a zis ca e posibil sa fie de la vaccin sau sa fie doar o concidenta.
Voi ce ziceti?
3 comentarii

Salut
Bine mersi asa o sa fac
Acum daca sparg besicutele imi trec dar maine ma duc sa vad ce zice alergologul ca inainte a fost in concediu nu le-a vazut am vorbit cu el prin telefon
Bine mersi asa o sa fac
Acum daca sparg besicutele imi trec dar maine ma duc sa vad ce zice alergologul ca inainte a fost in concediu nu le-a vazut am vorbit cu el prin telefon

Buna ziua, de vreo cateva zile mai exact de vreo saptaman mi-au aparut niste bubite mici rosii cu prezenta pruritului dar e ciudat ca au aparut decat pe membre (maini si picioare) dar si pe falange, ce parere aveti despre asta? ce ar putea sa fie?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 7alergie sau ce?
- 2bubite pe picioare si pe maini
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 4Mancarimi corp si bubite de 2 ani incoace
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 3limfocitom cutanat benign la copii
- 7bubite rosii pe picioare
- 4dupa mancarimea pielii imi apar bubite
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 0bubite cu cap alb care dau senzatie de durere, usturime
- 2Bubite pe piele
- 2Mancarimi si bubite
- 1bubite pe picioare
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 1blande mari pe corp
- 0Bube aparute dupa decoloratul parului
- 3Bubite pe gat, gusa, in spatele urechilor
- 0Bubite si mancarimi
- 2Mi a iesit iar bubite albe
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: