bubite rosii in zona picioarelor si pe abdomen
Salut
Acum de cateva zile mi-au iesit niste bubite rosii pe piele mai mult in zona picioarelor si cateva pe abdomen si sunt cate doua sau trei una langa alta ca si o muscatura de purec si acum incepe sa se faca besicute cu apa si ma manaca foarte tare
Eu am un tratament cu Staloral ceva lichid care dau sub limba mai multe picaturi pentru ca am alergie la polen primavara asta mi-a zis alergologul sa i-au, azi am vorbit cu el si mi-a zis sa intrerup tratamentul pana in 4 ianuarie si sa iau un sirop Aerius a zis ca e posibil sa fie de la vaccin sau sa fie doar o concidenta.
Voi ce ziceti?
Acum de cateva zile mi-au iesit niste bubite rosii pe piele mai mult in zona picioarelor si cateva pe abdomen si sunt cate doua sau trei una langa alta ca si o muscatura de purec si acum incepe sa se faca besicute cu apa si ma manaca foarte tare
Eu am un tratament cu Staloral ceva lichid care dau sub limba mai multe picaturi pentru ca am alergie la polen primavara asta mi-a zis alergologul sa i-au, azi am vorbit cu el si mi-a zis sa intrerup tratamentul pana in 4 ianuarie si sa iau un sirop Aerius a zis ca e posibil sa fie de la vaccin sau sa fie doar o concidenta.
Voi ce ziceti?
3 comentarii
Salut
Bine mersi asa o sa fac
Acum daca sparg besicutele imi trec dar maine ma duc sa vad ce zice alergologul ca inainte a fost in concediu nu le-a vazut am vorbit cu el prin telefon
Bine mersi asa o sa fac
Acum daca sparg besicutele imi trec dar maine ma duc sa vad ce zice alergologul ca inainte a fost in concediu nu le-a vazut am vorbit cu el prin telefon
Buna ziua, de vreo cateva zile mai exact de vreo saptaman mi-au aparut niste bubite mici rosii cu prezenta pruritului dar e ciudat ca au aparut decat pe membre (maini si picioare) dar si pe falange, ce parere aveti despre asta? ce ar putea sa fie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 2epilatul si bubitele rosii
- 4bubita care se extinde
- 4bubite urmate de eczeme
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 13mancarimi si bubite
- 2Mancarimi si bubite
- 3Bubite rosi pe corp!
- 1blande mari pe corp
- 3bubite
- 3bubite rosii pe toata pielea
- 2Bubiţe roşii-maronii pe umăr şi piept
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 1Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: