Muscatul buzei din cauza malocluzei

16-08-2022
Un-cetatean
Nu este medic/terapeut
Un-cetatean
Buna ziua. Postez aici pentru ca nu am putut gasi un articol sau o situatie similara. De cativa ani, la un interval de cateva luni, ma tot musc de buza inferioara in timp ce mananc. De cele mai multe ori rana a generat o aftă care se vindeca relativ normal in decurs de 1 sapt. Insa de 2 ori s-a intamplat ca din cauza muscaturii repetate a zonei inflamate, afta sa devina foarte mare si sa lase o cicatrice dupa vindecare care se observa cand vorbeam. Prima data in urma cu 2 ani, am apelat la un dentist care mi-a cauterizat cicatricea/gâlma si s-a vindecat destul de ok dar nespunandu-mi faptul ca e din cauza dintilor si a muscaturii incorecte. Eu nu am stiut si abia recent am aflat de la un chirurg maxilo-facial care a ales sa faca o interventie cu bisturiul la buza inferioara pentru a-mi indeparta cicatricile pe toata linia acesteia spunandu-mi ca asa se va vindeca cel mai frumos. Locul nu e vindecat complet dar observ ca din cauza taieturii si a cusaturii, buza de jos este mai subtire si mai trasă in interior. Sunt foarte nemultumita de rezultat si nu as fi ales aceasta interventie daca stiam ca asa imi va arăta buza. Se mai poate face ceva? Tin sa mentionez ca problema dintilor se va rezolva cu un aparat dentar. Multumesc!
1 comentarii
0
19-03-2023, ora 09:56
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

este important să discutați cu medicul dumneavoastră cu privire la orice nelămurire sau neplăcere cu privire la procedurile pe care le-ați urmat sau la rezultatele obținute.

În funcție de natura problemelor, medicul dumneavoastră poate recomanda opțiuni suplimentare de tratament. În cazul în care sunteți nemulțumită de aspectul actual al buzei dumneavoastră, puteți discuta cu medicul dumneavoastră posibilitatea unor proceduri cosmetice suplimentare, cum ar fi injectarea de acid hialuronic sau de alte substanțe.

Este important să luați în considerare riscurile și beneficiile oricărei intervenții chirurgicale sau cosmetice și să aveți așteptări realiste cu privire la rezultate. Discutați în detaliu cu medicul.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: