Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut
Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute, dar doar pe un picior si am crezut ca poate m-a ciupit vreo insecta, dar mi-au trecut in scurt timp.
Insa acum de vreo saptamana mi-au aparut iarasi, pe tot corpul si au in varf o vezicula (daca pot sa zic asa)...ceva zemos si imi apar din ce ince mai multe si imi provoaca mancarimi.
Mentionez ca nu am mancat mezeluri sau alte lucruri care sa cred ca au fost poate expirate.
Multumesc,
Catalina
Insa acum de vreo saptamana mi-au aparut iarasi, pe tot corpul si au in varf o vezicula (daca pot sa zic asa)...ceva zemos si imi apar din ce ince mai multe si imi provoaca mancarimi.
Mentionez ca nu am mancat mezeluri sau alte lucruri care sa cred ca au fost poate expirate.
Multumesc,
Catalina
5 comentarii
Probabil ca ai facut un "prurigo acut", adica o reactie alergica care se declanseaza de obicei dupa o intepatura de insecta! Ar fi bine sa te vada un dermatolog pentru a vedea daca se confirma diagnosticul si pentru a-ti recomanda un tratament.
Ma manca pielea foarte rau si am fost la dermatolog unde mi-au spus ca am prurigo. sc.(asa mi-au scris la diagnostic). As vrea si eu o parere daca se poate despre medicamentele care mi le-au dat ca nu prea m-au lamurit si ce am mai exact.
flonidan 1 tb/ zi timp de 7 zile
medrol 4 mg 4tb/zi timp de 4 zile dupa care 3tb/zi timp de 3 zile
advantan unguent seara
crotamitan solutie ori crema SAU permetrin (elimite) solutie ori crema (eu nu am gasit nici una din acestea 2, mi-au spus ca nu au avut aceste medicamente niciodata.eu sunt din Galati). Si sedintele puva au vro importanta mare? sau nu e neaparat sa le fac?
Multumesc
flonidan 1 tb/ zi timp de 7 zile
medrol 4 mg 4tb/zi timp de 4 zile dupa care 3tb/zi timp de 3 zile
advantan unguent seara
crotamitan solutie ori crema SAU permetrin (elimite) solutie ori crema (eu nu am gasit nici una din acestea 2, mi-au spus ca nu au avut aceste medicamente niciodata.eu sunt din Galati). Si sedintele puva au vro importanta mare? sau nu e neaparat sa le fac?
Multumesc
Cred ca ar trebui sa cereti si parerea altui dermatolog!.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 8boala de piele ciuperca alt fel de infectie nu pot sa-mi dau seama ce este...plz help
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 10cancer de piele?
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 17Bubite multe pe maini si degete cu mancarime
- 3mancarimi si inflamarea pielii!
- 13mancarimi si bubite
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 2sugar de 3 luni ii apar mereu bubite rosii ca niste blande
- 3bube care apar doar vara..
- 2bubite cu coaja pe corp
- 1Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
- 1Bube piele
- 2Foliculita? ubite si pe degete si la incheietura maini
Mai multe informații despre: Pielea bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: