Adolescenta urata

11-11-2009
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
Povestea mea v-ar putea soca... Nu imi aduc aminte sa fi fost vreodata un adolescent fericit, in copilarie eram hiperactiv, acum un an, un an jumate am intrat intr-o depresie, care s-a agravat pe zi ce trecea, lipsa de interes fata de orice, niciun tel in viata, nicio activitate nu-mi face placere, si acum ganduri de suicid si chiar incercari. Intre timp m-am apucat sa beau, nu pot sa spun ca sunt dependent, dar in starile proaste beau. Sunt fumator cam tot de 1 an. Am facut de doua ori un fel de crize, o data cu un motiv, alta data la betzie, simteam cum inima imi bate cu putere, capul parca imi exploda, privirea era incetosata, eram intr-un fel de transa, nu stiu cum sa explic. Starile psihice mi se schimba brusc, acum sunt bine, apoi ma iau ganduri negre fara vreun motiv. De multe ori un gest, o vorba sau orice altceva care mi se pare mie ne la loculul lui imi poate schimba starea de spirit, sau pur si simplu daca ma gandesc in ce hal am ajuns e suficent sa fiu deprimat. Cand sunt in compania mai multor persoane ma port normal, cred. In momentele in care sunt singur cu mine, starea pe care o simt nici nu pot sa o explic. Acum a venit si o deceptie sentimentala, dupa mult timp de stat impreuna cu o persoana relatia s-a rupt, era oarecum cam singurul lucru pt care ma trezeam de dimineata. A mai fost o ruptura in relatia asta, si chiar nu-mi aduc aminte mare lucru din lunile alea pt ca eram treaz circa 2 ore pe zi. Am avut o experienta cu un psiholog (al scolii), mi-a lasat un gust amar, omul si el alcoolic, dar mai ales nu respecta cel mai important lucru din meserie, confidentialitatea. (asta s-a intamplat inainte sa o cunosc pe fata). Nu pot sa zic ca in timpul relatiei cu ea starea mea de spirit se schimbase radical, nu, dar cat eram cu ea ma simteam bine. Acum e urat rau de tot. Si sa ajung la punctul culminant, in ultima luna am incercat sa ma sinucid de 2 ori, imi e greu sa spun asta, dar cred ca e important, in total am incercat de 45 de ori sa imi bag aer in vene, si culmea sunt aici :|. Psihic imi e foarte greu sa ma gandesc ca am incercat si ca totusi n-am reusit, e intr-un fel frustrant. As vrea oarecum ajutor, dar nu vreau sa apelez la psihologi sau mai ales la psihiatrii, nu as putea sa le spun ce am vrut sa fac. In trecut am luat pastile de Valeriana, efectul mi se parea oarecum ciudat, nu prea puteam sa ma gandesc la nimic, eram asa intr-un fel de stare ciudata, pe o linie de plutire. Imi e greu sa imi duc zilele cu gandul asta, prima data a fost chiar socant, aveam niste emotii groaznice, a doua oara am incercat cu zambetul pe buze, nu vreau sa ma gandesc la iad, pt ca nu cred in iad. Astept pareri sfaturi, desi stiu ce fel de pareri si sfaturi o sa urmeze, daca voi fi judecat, sterg postul :). numa bine!
99 comentarii 12 3 4 Înainte ›
0
12-11-2009, ora 17:25
bonibon
Nu este medic/terapeut
bonibon
dar nu ne-ai spus care este principala cauza a acestei depresii aparute in adolescenta... ptr ca spui ca in copilarie erai fericit. ce varsta ai?
la biserica mergi? crezi in Dumnezeu?
sa stii ca Dumnezeu exista si ca dovada este chiar viata ta, faptul ca esti inca viu ptr ca Dumnezeu te vrea in viata. acum treci printr-o incercare grea, dar ai sa vezi ca-ti vei reveni. imortant este sa constientizezi ca nu ai dreptul sa-ti iei viata si ca este si un mare pacat.
incearca sa fii mai bun in primul rand ptr tine insuti si in al doilea rand ptr a reusi sa-ti faci niste prieteni, vei vedea ca-ti vei umple timpul si nu vei mai avea ganduri asa sumbre.

roaga-te Domnului sa-ti lumineze sufletul si mintea !
sa fii sanatos !
0
12-11-2009, ora 21:58
aym
Nu este medic/terapeut
aym
As vrea sa-ti pot fi de fols dar nu stiu ce ti-as putea spune in astfel de momente. Viata o primesti o singura data si merita sa faci tot posibilul sa ti-o traiesti chiar daca acum te vezi intr-o stare psihica proasta. Ar fi fost o mingiiere pentru tine daca ai crede in Dumnezeu. Atunci nu te-ai gindi la sinucidere si chiar te sfatuiesc sa-ti alungi acest gind.Fiecare din noi avem probleme si uneori chiar depresii.Nu cred ca exista un om pe deplin fericit dar incercam sa trecem peste necazuri. Nu ai specificat citi ani ai. Cum te intelegi cu familia? Cei apropiati i-ti cunosc problemele? Incearca sa discuti cu o persoana in care ai incredere (stiu ca astfel de persoane se gasesc greu). Referitor la fata de care te-ai despartit ea i-ti cunostea problemele? Cred ca esti inca elev. Ar trebui sa fi inconjurat de prieteni.Zici ca nu mai vrei un psiholog. Nu stiu daca este cea mai buna hotatire dar este alegerea ta. Eu zic ca cei mai buni psihologi sint prietenii colegii si in mod sigur familia.Eu sper sa treci peste aceasta stare, sa vezi altfel lucrurile, sa-ti cauti o noua prietena (stiu ca acum crezi ca totul e pierdut) dar incearca sa fi tare si mai ales nu mai consuma alcool deloc. Acesta nu este o SOLUTIE!!! Dimpotriva i-ti face numai rau si i-ti pierzi adevaratii prieteni. Dumnezeu sa te ajute sa iesi repede din aceasta stare! Pot sa-ti trimit literatura si poate gasesti in Isus Hristos pace si liniste caci EL a luat asupra LUI chiar si aceasta stare depresiva care acum s-a abatut asupra ta. Domnul Isus Hristos sa te ocroteasca si sa te pazeasca de gindul sinuciderii ! I-ti doresc pace si liniste sufleteasca!
0
14-11-2009, ora 19:17
aym
Nu este medic/terapeut
aym
"user58950" ce mai faci? De ce nu mai raspunzi? Ma faci sa ma ingrijorez. Sper ca esti bine.Daca vezi mesajul te rog raspunde! Vreau sa stiu ca nu ai "patit" ceva si ca ti-au trecut gindurile negre. Sper din toata inima ca esti bine!
0
14-11-2009, ora 22:30
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
da, sunt aici sunt bine, fizic. da, cred in dumnezeu, dar ca orice sinucigas care se respecta nu cred in iad, si nu cred mai ales in interventia pe pamant a lui dumnezeu. m-am gandit la dumnezeu cand am incercat sa imi iau nenoricitele de zile si am zis atat "doamne, oriunde as ajunge nu vreau sa vad pe nimeni plangand", caci tot ce ma tine pe pamant sunt cei apropiati pe care nu as vrea sa ii vad plangand amar, daca nu ar fi ei as incerca iar si iar si iar, pana as reusi. imi e greu, si ma simt o povara pentru toata lumea, pentru toti cei ce ma incorjoara si ma gandesc ca daca ar stii toti, cum s-ar simti. Acum stie doar persoana pe care o iubesc, si nu ca am facut parada, caci nu sunt un sinucigas de circ, care vrea sa impresioneze, din aceasta cauza am ales si metoda asta, stiu ca odata intrat aer intro vena numai exista vreo cale de intoarcere. nu vreau sa ma trezesc pe un pat de spital la terapie intensiva sau aruncat de la etaj cu creierii imprastiati caci vreau sa stiu ca mai e ce sa puna in cosciug sau daca nu reusesc, cum s-a intampalt, sa nu ramana semne majore. dar stau si ma gandesc in continuu cum de 44 de ori mi-am ratat venele, nu-mi vine sa cred. oricum viata mea acum e un calvar. ieri am luat 20 de tussin forte ca sa ma simt mai bine(nu am vrut sa ma sinucid, dati search pe google si o sa vedetzi care sunt cauzele), acum sunt sub influenta alcoolului (4 beri), scoala merge din ce in ce mai prost, m-au luat halucinatiile la ora de informatica. Apropo de intrebarile voastre am 16 ani, parintzii nu stiu nimic, si daca ar stii chiar as face-o, prietena (ex) e singura care stie ca pe nr ei am lasat mesajele de adio si ea trebuia sa fie ultima care sa ma vada... pacat de mine, ma gandesc ce puteam fi, si ce-am ajuns, vai de capul me. numai bine prieteni, imi creste sufletul cand vad niste necunoscuti in spatele unor calculatoare care au grija de mine. numai bine!
0
15-11-2009, ora 21:12
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Tu nu esti "nimeni pe lume" atita timp cit ai o familie la care vad ca tii foarte mult si pe care nu vrei sa o faci sa sufere.Nu vreau sa-ti dau sfaturi pentru ca starea ta nu te lasa sa le iei in considerare dar lasa-ma sa imi spun parerea.Sint de acord cu tine ca daca ar sti parintii tai, de ceea ce "gindesti" tu, s-ar supara foarte tare dar : eu am doi baieti si oricit de tare m-ar supara o asemenea situatie asi prefera sa stiu TOT cei framinta ca sa pot sa le fiu alaturi. Gindeste-te ca daca te-ai sinucide (mi-e greu sa si scriu acest cuvint) si ei ar afla de problemele tale abia dupa, cind nu mai pot face nimic, i-ai distruge mult mai mult decit daca ar afla acum cind totusi ar mai putea face ceva pentru tine, sau macar ar incerca sa te ajute. Asta i-ar linisti pe parinti. Este groaznic sa ramii cu vinovatia ca n-ai observat nimic in comportamentul copilului tau, ca acesta a avut atite necazuri si probleme incit si-a luat viata si tu ca parinte nu ai putut face NIMIC. Eu, sincer iti spun si din toata inima, as prefera sa stiu situatia copiilor mei si nu as vrea sa ma protejeze ei pe mine ci as vrea sa stiu ca am facut TOTUL ca sa-i ajut in astfel de clipe dramatice. Ai 16 ani. O virsta frumoasa. Nu stiu prin ce situatii ai trecut ca sa iti slabeasca sistemul nervos atit de tare. Poate sa ai o lipsa de calciu si magneziu de foarte multa vreme.Acest deficit duce la anxietate la stari de depresie... Am inteles ca mai consumi si alcool si mai iei si medicamente(Tussin forte).Am citit pe Google despre efectele pe care le produce-halucinatii, stari euforice...care nu tin prea mult dar care te duce intr-o stare depresiva tot mai rea.Parerea mea este ca ai nevoie de ajutor din partea celor dragi sau daca nu vrei sa le spui atunci du-te la medicul tau de familie (am inteles ca nu vrei la psihiatru)si roaga-l sa te sfatuiasca el ce sa faci. Am mai intilnit persoane in pragul disperarii si doar pentru simplu motiv ca ceva in organismul lor nu functiona(ex. glanda tiroida, lipsa de ca. mg.).Astfel de cauze duc la distimie, distonie, anxietate sau cum s-or mai numi si netratate la timp te aduc in situatia in care esti tu.Sper din toata inima ca vei gasi o cale ca sa iesi din aceasta stare. Inca o data te rog incearca sa nu faci gresala sa-ti pui parintii in fata faptului implinit.Pe tine te vor ierta dar nu-si-o vor ierta lor niciodata. Vor trai cu aceasta povara pe suflet ca nu au observat nimic, ca nu au putut face nimic pentru tine. Doresc din suflet sa se rezolve starea ta si peste citva timp sa vad un mesaj imbucurator. Dumnezeu sa te pazeasca si sa te ocroteasca! Numai ginduri bune iti doresc! Sa fi din nou baiatul acela plin de energie despre care spuneai la inceput. Cu drag Aym
0
17-11-2009, ora 09:04
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
Ceea ce mi-ai spus tu vis-a-vis de lipsa de Calciu, m-am dus intr-o zi la cabinetul de la liceu si i-am spus ca ma simt rau, ca am o stare proasta si ca imi tremurau mainile (bausem ce-i drept si destule bauturi pe baza de cofeina, deobicei energizante) si mi-a dat o fiola de calciu si parca starea se ameliora, dar poate a fost doar un efect placebo. si nu consum astfel de pastile frecvent, doar ca eram disperat, vroiam sa ies din starea aia oribila, efectul a fost urat halucinatii deprimante, si nu, nu sunt un prostanac, vreunu care a abandonat scoala, vreun alcolic de colt de strada, chiar daca asta va suna urat, ma consider inteligent peste medie, sunt la un colegiu de prestigiu, dar la ce bun? starea mea dupa cum ai intrebat nu a inceput brusc si nici nu are o cauza exacta, deveneam pe zi ce trecea din ce in ce mai rea, senzatia de inutilitate, disperare, complexe si esecuri, toate se adunau usor, usor. Intervenise hip-hop-ul in viata mea, apoi alcoolul, tutunul si cofeina de multe ori in exces si s-au adaugat pana cand n-am mai putut sa vad partea frumoasa a vietii. Nu sunt dependent de alcool, sau poate sunt doar in faza de negare, defapt nu-mi amintesc o saptamana in care sa nu fi pus limba pe alcool, si nu tarie sau cum imi place mie sa le numesc "bauturi alcoolice cu origine neindentificata", deobicei bere, vin sau daca e vorba de tarie ceva fin. Acum ma simt mai bine am mai iesit din starea aia, dar stiu mai bine ca oricine ca la mine aceste stari de buna dispozitie se schimba rapid si de multe roi fara o cauza clara... Aym multumesc de sfaturi, si da cred in Dumnezeu, am pretentia ca il inteleg pe Dumnezeu, dar nu inteleg iadul si nu cred in el, pot vedea iadul doar ca pe propria constiinta ce te va macina la infinit ca intr-o depresie crunta fara sa mai poti face nimic, o derulare infinita a propriei vieti.
0
17-11-2009, ora 22:30
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Stii ce i-mi place la tine?Sinceritatea si inteligenta.Poate chiar faptul ca am "depistat" aceste calitati m-a facut sa ma ingrijorez si mai tare pentru tine.Poate este mai usor pentru cei care nu-si cunosc starea, care se amagesc singuri sau se complac in starea lor deprimata. Eu am simtit ca tu nu esti asa.Referitor la calci si magneziu sa stii ca tratamentul dureaza luni de zile pt.ca se asimileaza foarte greu. Tremuratul miinilor apare in situatii ca hipertiroidie, consum de alcool, (si nu e nevoie sa fi alcoolic, ci doar sa amesteci alcoolul cu multa cofeina) insuficienta hepatica. Eu nu consum alcool dar dupa ce beau un ness mai concentrat simpt ca i-mi tremura tot corpul.Tu esti tinar si organismul tau se poate reface foarte repede.Parerea mea este ca trebuie sa ai o viata organizata:somn, mese regulate, companii placute.As da orice sa mai am 16 ani! Viata poate fi de cele mai multe ori asa cum ne-o facem.Trebuie doar sa cauti sa te impaci cu tine insuti. Cel mai important lucru este VOINTA. Vad de multe ori oameni cu dizabilitati care i-si doresc cu adevarat sa traiasca si gasesc resurse in interiorul lor care sa-i motiveze sa faca acest lucru.Am vazut meciuri de baschet intre oameni paralizati in scaune cu rotile.Sint de admirat! Cita vointa! Ma bucur ca totusi crezi in Dumnezeu.Cind esti suparat ia BIBLIA(care se mai numeste si Cartea cartilor) si citeste in Isaia cap.53 si vezi ce a facut Domnul Isus Hristos pentru noi oamenii.Doresc din toata inima ca pacea Lui sa vina in inima ta si intradevar sa nu te gindesti la iad ci la vesnicie care este prea lunga ca sa ne-o petrecem fara Dumnezeu. I-ti doresc tot binele si fericirea pe care o doresc si copiilor mei. SA FI SANATOS! Sa-ti recapeti tonusul si puterea de a trece mai departe prin viata.Esti tinar si cred ca tineretea i-si va spune cuvintul.Numai bine si ginduri frumoase.Si daca se poate, de ce nu, chiar si gindul vesniciei... aym
0
19-11-2009, ora 00:50
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
salut aym.in primul rand as vrea sa te felicit pentru interesul si sfaturile care le-ai acordat lui "user58950".acuma, daca vrei as vrea cand poti sa iti rupi din timpul tau pentru a-mi raspunde mi-e la cateva intrebari. Am observat ca principalele sfaturi care le-ai dat lui nimeni este sa creada in iertarea divina, ca dumnezeu a murit pentru pacatele noastre si ca in el ne gasim linistea sufleteasca.deprimarea si nelinistea sufleteasca au fost si inca sunt 2 factori mereu prezenti in viata mea si de-a lungul timpului dupa numeroase esecuri si "caderi emotionale" am ajuns sa nu cred in dumnezeu.oricat de mult as incerca sa cred ca exista cineva acolo sus care ne protejeaza si ne calauzeste pasii sufletul parca nu ii permite sa intre.Am fost si la psiholog fara stirea familiei care si asa ma cred ceva "diferit".din pacate doar mi-a recomandat niste medicamente si niste sfaturi nu prea valoroase.am inceput sa maschez supararile cu stupefiante si alte substante.la inceput am crezut ca am gasit o alinare si ca ma vor ajuta sa imi recapat vlaga, fericirea, si reintegrarea sociala.dar chiar si dupa acest timp nu am reusit sa ma "vindec" si gandurile de a parasi aceasta lume sunt tot mai constante.nu mai vreau sa te incarca cu problemele mele asa ca voi trece direct la subiect.te rog sa imi dai un sfat sincer.spune-mi ce ar trebui sa fac sa trec cu bine peste aceasta incercare.spune-mi ce sa fac ca sa nu se trezeasca ai mei cu mine in cada cu venele taiate.
yours truely Cip Vicious
0
19-11-2009, ora 09:13
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
Ce iei slayercip?
0
19-11-2009, ora 14:44
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
la inceput am inceput sa iau reginoane ca si tine cu vodka.In timp dupa ce am gasit un anturaj care m-au acceptat asa cum sunt si imi inteleg starile am trecut la iarba, pietre, purple pills si special k.nu sunt foarte mandru de alegerile facute(desi starile sunt unice) but they helped a little bit.tu ce mai faci?.cum te mai simti? (daca nu sunt prea indiscret )
0
19-11-2009, ora 14:46
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
scuze pentru twice inceput.im a little blurry right now :(
0
19-11-2009, ora 19:43
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Mi-a pierit "graiul". Sinteti atit de tineri si purtati o povara atit de mare in suflet. Ma straduiesc sa inteleg ce se intimpla cu tinerii de astazi.Este ingrozitor sa nu ai pace si liniste, sa fi tot timpul intr-o framintare interioara.Trebuie sa fie o cauza care sa duca la un astfel de efect. Nu sint nici psiholog, nici cadru medical de aceea nu-mi permit sa dau sfaturi ci doar din respect pentru tineretea voastra, incerc sa va inteleg si cu multa parere de rau constat ca sint multi adolescenti cu astfel de probleme.Slayercip deprimarea si nelinistea sufleteasca este exact ceea ce satan doreste, astfel ca omul sa nu mai poata crede in Dumnezeu. Foarte multi oameni atunci cind au o boala grava ( cancer..., unde doctorii nu mai pot face nimic), isi indreapta toata nadejdea spre Dumnezeu, vin in rindul de rugaciune unde daca cred din toata inima sint vindecati. Iti spun din experienta ca atunci cind nu mai ai nici un sprijin de la oameni, in disperare strigi catre Dumnezeu. Dar altfel stau lucrurile cu un om deprimat, "terminat sufleteste" care nu mai are "vlaga", care nu mai vede placerea de a trai, care nu mai are forta interioara necesara sa lupte. Atunci cind cineva nu mai poate crede, nu mai poate sa se roage noi ceilalti crestini ne rugam pentru el..Am "vazut" ca voi( atit tu cit si user58950 )aveti pentru ce trai, aveti familii pe care nu vreti sa le suparati ceea ce denota ca sufletul vostru nu este "alterat".Doar putini oameni sint in aceasta lume care se gindesc intii la ceilalti( ca sa nu le faca rau )apoi la ei insisi. Voi sinteti unii dintre acei putini si nu este un lucru minor.Faptul ca va ginditi intii la parinti si la cei dragi arata ca in voi exista ceva bun si tot ce este bun vine de la Dumnezeu.Nu stiu cum as putea "sa te invat"sa crezi in EL dar te intreb daca te-ai gindit vreodata cine este Isus Hristos, de ce a trebuit sa vina in trup de carne sa fie rastignit ca apoi sa invieze a treia zi si sa se inalte la cer? El a dus lupta pentru noi chiar si cu acea "deprimare si neliniste sufleteasca" care s-a abatut asupra voastra. Daca vreti sa cunoasteti mai multe despre El, eu pot sa va pun in legatura cu persoane care sa va ajute dar trebuie sa stiu din ce localitate sinteti sau un nr. de telefon.Dumnezeu sa va intareasca inlauntrul vostru si nu-mi ramine decit sa ma rog pentru voi si sa insist ca voi sa incercati sa nu va "inecati amarul"in droguri sau bautura pentruca acest lucru cu siguranta nu va face bine ci dimpotriva...Cu nadejdea ca gindurile rele o sa va ocoleasca si ca o sa va recapatati prospetimea tineretii eu va doresc mult bine. aym
0
19-11-2009, ora 19:57
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
isus hristos este Dumnezeu care a venit pe pamant in chip de om ca sa rascumpere omul din pacat pe crucea de la golgota, deoarece eva care a preacurvit in eden cu sarpele cel vechi (The Devil ) a aruncat lumea in pacat si moarte.si deoarece un om a aruncat lumea in pacat, tot un om a trebuit sa ne rascumpere :).nice.nu-i asa :)?
0
19-11-2009, ora 20:00
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Este corect.
0
19-11-2009, ora 20:10
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Buna! Ce faci slayercip?Nu am pre mult timp.Sper ca esti bine si ca te-am determinat sa-ti doresti sa-L experimentezi pe Dumnezeu.Nu este totuna sa ai o reteta de medicamente sau sa le si cumperi si sa le si folosesti.Indrazneste si ia "medicamentul"!
0
19-11-2009, ora 21:12
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
slayer daca nu sunt un pic indiscret... de unde esti?
0
19-11-2009, ora 22:11
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
sal aym.da, sunt bine.acuma am ajuns si eu acasa.hard day at work.o sa incerc si metoda asta.nu promit sa reusesc din prima dar incercarea moarte nare :).Sunt din bucuresti nimeni :).si nu..nu esti indiscret :)
0
21-11-2009, ora 22:41
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Buna! Ce mai faceti baieti? Sinteti bine? user58950 cum iti mai merge? E simbata seara si ma gindesc ce faci. Dar tu slayercip? Va rog din cind in cind mai dati cite un semn ca sa stiu cum va merge (bineinteles daca nu vi se pare ca sint prea insistenta).Va doresc mult bine! aym
0
21-11-2009, ora 22:46
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
fac groaznic, era sa il omor pe unu in bataie din gelozie, m-am gandit iar serios sa ma sinucid, acum am probleme cu parintii, am venit iar beat, mi-e greata de viata asta infecta, cred ca o sa plec in curand e mai bine asa, mi-am injurat fosta prietena, deci am cam redus sansele la 0, si cu prietenii si cu prietena. alcoolul bata-l vina, probleme psihice si lucruri de genul asta, imi doresc enorm sa plec, sa ajung undeva, dar oricum in alta parte, si cum zice foarte bine o melodie "iti las tie calitatile ca sa elimin defectele", asa sunt eu dispus sa las fericirea vietii ca sa elimin supararea. daca as putea sa o fac usor, as face-o, as mai incerca cu aer in vena, dar abilitatile mele medicale sunt precare, o sa incerc in tihna., daca nu va merge nici de data asta, sigur nu voi mai fii om. mai tinem legatura, cat se mai poate.
0
21-11-2009, ora 23:00
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Sa nu te superi dar o sa iti spun ca s-ar parea ca alcoolul este cauza principala a problemelor tale mai mult decit cea psihica. Ma bucur ca "abilitatile tale medicale" sint precare.Incearca sa te linistesti si nu uita ca fete sint destule in aceasta lume chiar mai multe decit baietii si nu se merita sa-ti faci necazuri pentru ca dupa o dragoste mare vine una si mai mare si intotdeauna cind te uiti in urma te si intrebi "oare ce am gasit la respectiva?"Doresc sa ai o noapte cit se poate de linistita!
0
21-11-2009, ora 23:01
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
sal nimeni.man.nu sunt deloc in masura sa iti dau sfaturi.nu te cunosc, nu ma cunosti.dar frate ti-o zic pe fata.nu imi place sa ma ascund.si eu am avut suparari cu fetele si eu am fost inselat si dezamagit la maxim.nu merita sa renunti la tot pentru o pizda.iti inteleg accesele de gelozie(si eu am avut destule) dar gandeste-te la o faza funny.chiar se merita?.o iubesti asa mult incat consideri ca nici o alta fata nu te va face sa ai sentimentele si bucuria sufleteasca?.cineva care sa te asculte si sa iti de-a sfaturi cand ai nevoie?.fata aceea nu te merita.esti prea bun pt ea ;).intr-o zi merem amandoi intr-un bar si agatam :).sunt destui pesti in mare.si cu betia stai linistit.si ai mei faceau urat cand veneam acasa rupt.le trece.toate acestea sunt niste simple probleme care trec.keep it up bro :D si take care.sa nu te aud ca faci prostii ca vin la tine si ne certam :)).bafta
0
21-11-2009, ora 23:03
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
ce mai faci aym ?
0
21-11-2009, ora 23:22
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
aym.treaba cu d-zeu nu merge.raman tot la metodele mele... tinute in "cutituta mea de vise".ms oricum pt ca ai incercat sa ma intorci pe calea"divina".o seara placuta in continuare :)
0
21-11-2009, ora 23:30
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Baieti va doresc la amindoi ginduri bune, putere de a merge mai departe prin valurile acestei lumi si sper din toata inima sa nu va inecati, sa inotati impotriva curentilor si sa fiti totdeauna sus pe val. Hai ca se poate! Numai bine!
0
22-11-2009, ora 19:46
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
sper din suflet ca aceasta e ultima in zi in care duhul meu mai bantuie pamantul asta nenorocit. mai ne auzim maine dimineatza. numai bine la totzi... aym mersi mult.
0
22-11-2009, ora 19:55
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
contiuare:

aym ai un suflet mare, tzi-ai intors ochii catre un strain, un om oarecare, un om pe care nu ai avut ocazia sa il privesti inn ochi, dar totusi tzi-a pasat. itzi doresc tot ce e mai bun pe lumea asta, esti un om inrte oameni. eu sper sa plec, sa plec acolo, oriunde. si sunt in stare sa elimin bucuria vietzii doar ca si tristetzea sa se duca... am s-o fac... si poate toate poeziile mele sa se publice si poate veti afla cine sunt.
0
22-11-2009, ora 20:36
slayercip
Nu este medic/terapeut
slayercip
cred ca la fel o sa fac si eu nimeni.m-am saturat de tot ce ma inconjoara.azi mi-a murit animalutul meu iubit :((.animalutul care mereu a stat langa mine cand simtea ca e ceva in neregula cu mine, animalutul care statea langa mine si torcea de fiecare data cand eram suparat.viata iar si-a batut joc de mine.bag pula.mai bine termina cu toate si gata :((.aveti grija de voi.adio :((
0
22-11-2009, ora 21:12
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Acum am ajuns acasa si uite ce mi-e dat sa citesc. user58950 nu stiu ce ti s-a intimplat dar sint foarte suparata pt tine.Stii ceea ce ti-am scris mai sus ca i-mi place la tine sinceritatea si inteligenta. Acum mi-ai confirmat-o spunind ca scrii poezii. Un om care scrie versuri da dovada de o mare sensibilitate sufleteasca. De multe ori aceasta sensibilitate se confunda cu slabiciunea dar nu este asa si stii de ce?_ pt ca nu oricine poate avea trairi interioare puternice si fragile, sensibile in acelas timp. Ti-am simtit aceste "sensibilitati" sufletesti doar ca trebuie sa delimitezi granita dintre ele. Sensibilitatea s-o exprimi in versuri si sa nu o lasi sa-ti domine mintea. Sper sa poti face aceasta "harta" a sufletului, al mintii si a trupului dar toate aceste "parti" trebuie sa "colaboreze" astfel incit sa nu se lupte intre ele si pina la urma sa distruga acel TOT care mie mi se pare a fi un om deosebit. Scrie-mi.Nu ma lasa cu gindul ca i-ti poti face singur rau.
0
22-11-2009, ora 21:17
user58950
Nu este medic/terapeut
user58950
cu cat intaintez prin lume imi dau seama ca nue locul meu aici, ca nu am ce cauta, nu trebuia sa ma nasc de la inceput, si chiar nu trebuia in cei mai puri termeni biologici. cu cat inspir aerul asta poluat de rautate cu atat imi doresc mai mult sa plec, mai ales cand vad ca mintea mea o ia usor usor pe carari, ca incep sa pierd cotrolul asupra mea, asupra viciilor si in general asupra vietii, nu e locul meu aici, dumnezeu nu stiu de ce m-a salvat de atatea ori, si cand eram mic copil trebuia sa mor demult, si inca imi aduc aminte si acum cand aveam 7-8 ani si am zis pt prima oara ca vreau sa ma sinucid, poate asta e ceva biologic, maine sper sa fie ultima zi...
0
22-11-2009, ora 21:24
aym
Nu este medic/terapeut
aym
slayercip inteleg supararea ta si eu am avut un dalmatian care a murit. Am plins mult dupa el pt ca te atasezi de astfel de animale mai mult decit de unii oameni dar oricit te-ar durea nu trebuie sa-ti iei viata.Mie mi-au murit ambii parinti in brate. Am crezut ca totul s-a terminat dar uite-ma aici. Viata trebuie sa mearga mai departe.O sa iei alt animalut de care iar te atasezi pe care iar il iubesti... Daca ti iti pare rau ca ti-a murit pisicuta (cred ca ea torcea linga tine)cum crezi ca o sa reactioneze parintii tai?Ti-ai pus aceasta intrebare?Sau te gindesti numai la suferinta ta?Sper ca esti bine si ca ti-au trecut gindurile negre.
Adaugă un comentariu / răspuns
99 comentarii 12 3 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: