Boală mintală sau influență/posedare demonică?
Care este diferența din punctul de vedere al ortodoxiei?
12 comentarii
Parca ziceai ca ti-a trecut boala cu neuro feedback.
Eu zic sa nu te adancesti prea mult in religie.
Este buna credinta dar cu masura.
Incearca sa eviti sa te gandesti la lucruri negative.
Daca era posedare demonica nu trecea cu medicamente.
Eu zic sa nu te adancesti prea mult in religie.
Este buna credinta dar cu masura.
Incearca sa eviti sa te gandesti la lucruri negative.
Daca era posedare demonica nu trecea cu medicamente.
Poti sa te ocupi de trup cu tratamentul dat de doctori si sa te rogi in particular. Te va ajuta mult. Dar totul trebuie facut cu moderatie.
Cei care impletesc tratamentul cu credinta sunt cei mai ajutati si mai linistiti.
Iti recomand filmul Sfanta Matrona a Moscovei, pe Youtube Acolo se spun lucruri pertinente si despre posedare.
Cei care impletesc tratamentul cu credinta sunt cei mai ajutati si mai linistiti.
Iti recomand filmul Sfanta Matrona a Moscovei, pe Youtube Acolo se spun lucruri pertinente si despre posedare.
termenul de demon este dat de o civilizatie umana din antichitate, extraterestrilor.
nu reprezinta semnificatia pe care o stim cu totii. practic religia este o credinta transformata in timp de oameni.
faptul ca stai prost cu nervii este o problema chimica si atat. ea se vindeca mai mult sau mai putin, prin tratament, alimentatie, sport, socializare.
ca sa existe efecte benefice ca urmare a socializarii, e importanta socializarea cu persoane cu statut social egal.
nu reprezinta semnificatia pe care o stim cu totii. practic religia este o credinta transformata in timp de oameni.
faptul ca stai prost cu nervii este o problema chimica si atat. ea se vindeca mai mult sau mai putin, prin tratament, alimentatie, sport, socializare.
ca sa existe efecte benefice ca urmare a socializarii, e importanta socializarea cu persoane cu statut social egal.
Cred că încă nu mi-a trecut complet, îmi este extrem de greu să simt fericirea, simt plăcere atunci când fac ceva care îmi place, dar nu fericire. Nici optimism nu am, deși am scăpat de tristețea aproape a tot prezentă înainte. Și nu am scăpat de ideea că știu cum să fac rău cu puterea gândului. Cum adică nu trebuie să mă adâncesc prea mult în religie? Mulțumesc pentru recomandarea de film!
Credinta e buna dar cu masura. Sa nu cazi in delir mistic. Daca simti ca ceva nu e bun pentru tine si tine de religie nu insista.
Nu iei niciun neuroleptic pentru acel gand ca poti face rau oamenilor? Mai ai si alte ganduri care ti se par ciudate? Gandul acesta iti vine des?
Nu iei niciun neuroleptic pentru acel gand ca poti face rau oamenilor? Mai ai si alte ganduri care ti se par ciudate? Gandul acesta iti vine des?
ce a functionat pt mine e sa fac activitati care sa imi creeaze o recompensa.
ex: jucam sah, faceam siteuri (desi nu castigam nimic ). ideea fiind de a-mi tine mintea ocuata ca altfel se strica creierul de tot si apoi aufvidersen creier
jocurile, sportul sunt foarte utile pt creier nu doar pt ca iti tin mintea ocupata. ci au si rolul de a crea un sistem de recompensa. adica acea placere care tie iti lipseste
daca nu faci nicio activitate, nu are de ce sa-ti dea creierul o placere / o recompensa.
acea recompensa spre exemplu vine din faptul ca ai facut progrese in timp, ajungand de la 10 minute de sport la 30 min sport. ca ai ajuns la sah de la un nivel de 1200 puncte la 1500 puncte.
la fel si cu socializarea,
tot ce trebuie sa faci e sa-ti creezi mecanisme de recompensa. eventual studiaza pe tema asta, daca simti ca nu am fost suficient de clar
ex: jucam sah, faceam siteuri (desi nu castigam nimic ). ideea fiind de a-mi tine mintea ocuata ca altfel se strica creierul de tot si apoi aufvidersen creier
jocurile, sportul sunt foarte utile pt creier nu doar pt ca iti tin mintea ocupata. ci au si rolul de a crea un sistem de recompensa. adica acea placere care tie iti lipseste
daca nu faci nicio activitate, nu are de ce sa-ti dea creierul o placere / o recompensa.
acea recompensa spre exemplu vine din faptul ca ai facut progrese in timp, ajungand de la 10 minute de sport la 30 min sport. ca ai ajuns la sah de la un nivel de 1200 puncte la 1500 puncte.
la fel si cu socializarea,
tot ce trebuie sa faci e sa-ti creezi mecanisme de recompensa. eventual studiaza pe tema asta, daca simti ca nu am fost suficient de clar
ce mai vreau sa subliniez e ca nici boala si nici medicamentele sunt problema sau solutia suprema. da, boala e un factor, insa tine si de noi sa ne adaptam situatiilor si sa transformam situatiile.
@Doamna Clara Gândul îmi vine destul de des, de fapt este o temere, teama că am folosit magia pentru a face rău. Am mai avut o dată un gând ciudat, eram în liceu, trebuia să dau o teză în următoarea zi și stătusem târziu în noapte pentru că trebuia să învăț. La un moment dat am considerat că sunt Dumnezeu și am simțit un sentiment plăcut. Mi-a trecut peste câteva secunde. Parcă băusem cafea înainte. Nu știu ce a fost cu acel gând.
Daca e vorba doar de gandul asta parerea mea e sa te spovedesti si sa te impartasesti. O sa dispara.
Ca și neuroleptic iau Olanzapina 5 mg. Sper să fie de acord doctorul să introduc și Rispolept, poate o să îmi scadă vinovăția care cred că rulează în fundal. Mai iau și 300 mg de Depakine, care potențează efectul Olanzapinei, din câte îmi amintesc.
cum sa treaca de la spovedanie... c'mon
poti creste olanzapina la 210mg pe luna. se poate face injectabil. e mai eficient asa din ce am inteles
daca ti-a dat olanz poate ca e bine sa nu introduci alte antipsihotice. cockatilurile cu antipsih. nu sunt indicate, in opinia mea
poti creste olanzapina la 210mg pe luna. se poate face injectabil. e mai eficient asa din ce am inteles
daca ti-a dat olanz poate ca e bine sa nu introduci alte antipsihotice. cockatilurile cu antipsih. nu sunt indicate, in opinia mea
Anumite ganduri trec prin spovedanie. E testat de mine. E mai usor sa incerci asta decat sa iei mai multa Olanzapina care e neurolepticul care ingrasa cel mai mult. Trust me ca nu te mint.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 1Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
- 12Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
- 0Actionarea in instanta a agresorilor morali-psihologic care stigmatizeaza bolnavul psihic
- 12AJUTOR! Mă simt incomplet, de parcă o bucată din sufletul meu a dispărut definitiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
- 5Leponexul creeaza toleranta?
- 3Cum scapi sau ameliorezi anxietatea naturist sau alternativ?Se poate??
- 1Incepere tratament disparitie somn :)