Am expectorat niste bilute din gat. Ce poate fi?
Buna ziua.Acum cateva luni am expetorat din gat ca niste bilute mai mari rotunde, tari, cu mici santulete in ele, parand ca au luat forma unui loc in care au stat, foarte urat mirositoare. Am fost la urgente la un spital din bucuresti, mi-a facut exudatul faringian si mi-a zis ca nu am nimic, si ca probabil este mancare ramasa in amigdale...eu nu stiu ce sa mai cred, deoarece avea un miros foarte urat si mi se pare total anormal ce mi s-a intamplat. Nu am mai fost la doctor de atunci insa azi am expectorat iar o biluta. Alte simptome nu am, doar ca de multe ori am senzatia ca am ceva in gat.Ce poate fi, de la amigdale, sau am vreo candida sau eu stiu ce alte boli mai sunt..sau poate sa fie ceva de la nas?Va rog sa ma ajutati cu o parere.Daca imi dati o adresa de mail va pot trimite si niste poze.
8 comentarii
weste vorba despre o amigdalita cronica cu cazeum in cripte.
asa gen de amigdale pot fi tratate prin regimaleimentar fara acru, a cidulat, fructe citrice care irita faringele
gargara dupa fiecare masa, tab de supt.
cate 10 zile in fiecare luna de facut acest tratamen. daca in 3 luni amigdalele nu se micsoreaza in volum si tot mai formeaza cazeum.. trebuie micsoratae amigdalele in volum cu Radiofrecventa
asa gen de amigdale pot fi tratate prin regimaleimentar fara acru, a cidulat, fructe citrice care irita faringele
gargara dupa fiecare masa, tab de supt.
cate 10 zile in fiecare luna de facut acest tratamen. daca in 3 luni amigdalele nu se micsoreaza in volum si tot mai formeaza cazeum.. trebuie micsoratae amigdalele in volum cu Radiofrecventa
buna seara.
Ma comfrun cu aceias problema de foarte mult timp. A fost la un dr de specialitate care mi a spus ca acele bilute asa cum a spus domnul dr sant de la mancare...si sa fac gargara dupa fiecare masa si mi a dat niste pastile de supt, un timp nu am mai avut probleme ansa de ceva tim au anceput iara sa apara, de mica am avut probleme cu amigdalitele si de aceeia acum amigdalitele mele sunt destul de mari, m am uitat la amigdalitele mele si am observat an santurile amigdalitelor se formeaza aceste bilute, cand si cand ancerc sa curat eu pentru a evita gustul neplacut an gura care al am de la ele, dupa fiecare masa fac gargara dar din pacate tot se formeaza. Acum sant antr o tara straina si nu stiu cum sa procedez ce ar trebui sa fac, nu stiu cum sa ai explic doctorului problema mea pentru ca limba anca nu o cunosc foarte bine. nu stiu ce as putea sa fac ca sa nu mai am aceasta problema. poate ma sfatuiti ce as putea sa fac pana sper ca o sa ajung la doctor. Ce se poate antampla daca nu tratez aceasta problema.
Va multumesc
Ma comfrun cu aceias problema de foarte mult timp. A fost la un dr de specialitate care mi a spus ca acele bilute asa cum a spus domnul dr sant de la mancare...si sa fac gargara dupa fiecare masa si mi a dat niste pastile de supt, un timp nu am mai avut probleme ansa de ceva tim au anceput iara sa apara, de mica am avut probleme cu amigdalitele si de aceeia acum amigdalitele mele sunt destul de mari, m am uitat la amigdalitele mele si am observat an santurile amigdalitelor se formeaza aceste bilute, cand si cand ancerc sa curat eu pentru a evita gustul neplacut an gura care al am de la ele, dupa fiecare masa fac gargara dar din pacate tot se formeaza. Acum sant antr o tara straina si nu stiu cum sa procedez ce ar trebui sa fac, nu stiu cum sa ai explic doctorului problema mea pentru ca limba anca nu o cunosc foarte bine. nu stiu ce as putea sa fac ca sa nu mai am aceasta problema. poate ma sfatuiti ce as putea sa fac pana sper ca o sa ajung la doctor. Ce se poate antampla daca nu tratez aceasta problema.
Va multumesc
1. daca NU tratezi.. poti sa faci local ( o amigdalita acuta, un flegmon periamigdalian)
a distanta.(.reumatizm, endocardita, s.a complicatii a amigdalitei cronice)
TRebuie neaparat sa le operezi.. clasic, cu radiofrecventa sau cu laser
nu conteaza cum..depinde cu ce se lucreaza in acea tara
a distanta.(.reumatizm, endocardita, s.a complicatii a amigdalitei cronice)
TRebuie neaparat sa le operezi.. clasic, cu radiofrecventa sau cu laser
nu conteaza cum..depinde cu ce se lucreaza in acea tara
Va multumesc din suflet pentru raspuns, o sa ami fac o programare la dr, dar pana atunci ce ami puteti recomanda pentru a face gargara pe langa evitarea acriturilor si bauturi carbogazoase, am vazut raspunsurile dv pe forum pentru celelalte cazuri similare ansa nu am nimic din cele scrise, si nici nu cred ca gasesc aici ce ar trebui sa folosesc, ( ma aflu an Anglia) si deocamdata nu am o farmacie naturista an zona mea probail sant ansa nu stiu.
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
gargara cu orice apa de gura
In legatura cu "bilutele" foarte ciudata si urat mirositoare pe care puteti sa le expectorati din gat.gasiti raspunsul aici:
http://www.tonsilstones.com/index.html...sau dati pe google tonsil stones...
http://www.tonsilstones.com/index.html...sau dati pe google tonsil stones...
Buna,
Am avut si eu aceeasi problema cu expectoratul bilutelor... au trecut de la sine, insa acum expectorez niste chestii asemanatoare unor viermi... nu am niciun fel de simptome.. doar cand tusesc (3-4 ori/zi) atunci elimin si aceste chestii. ma puteti ajuta? va multumesc!
Cu respect,
Am avut si eu aceeasi problema cu expectoratul bilutelor... au trecut de la sine, insa acum expectorez niste chestii asemanatoare unor viermi... nu am niciun fel de simptome.. doar cand tusesc (3-4 ori/zi) atunci elimin si aceste chestii. ma puteti ajuta? va multumesc!
Cu respect,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8tuse si secretii
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 10amigdalite - tratament
- 50senzatie de corp strain in gat
- 6amigdalita cronica care nu se vede la analize
- 7roseata si inflamatie in gat
- 10respiratie urat mirositoare
- 5Iritare nas si gat + miros neplacut
- 5senzatia de gadilat in gat...
- 4puroi in gat
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 1Am gatul inflamat!!
- 5Pete albe in gat
- 1hiperplazia amigdaliana
- 1Problema ciudata cu gatul
- 2Pete albe in gat (cred)
- 6Interpretare RMN gât
- 1Miros neplacut..?
- 2Disconfort între mandibula si tiroida
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare gatul amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Amigdalita (angina)
- Amigdalita cronica
- Entorsa cervicala
- Torticolis - gat intepenit
- Halena - respiratia urat mirositoare
- Abcesul periamigdalian
- Senzatia de nod in gat (Globul Hystericus)
- Amigdalita acută
- Angina bacteriană (amigdalita bacteriană)
- Angina virală (amigdalita virală)
- Miros neplăcut al respirației
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: