SARCINA?
am si eu o nelamurire cm trebuia sa imi vina pe 6-05-2014, si nici azi nu mi a venit sanii s-au inarit putin de aproape 1 saptamana.acum cateva zile nu mai erau tari iar dupa o zi mi s au inarit la loc.am avut mai multe contacte neprotejate.este posibil sa fie sarcina sau stiu alta problema care poate inarzia si cat timp?Â
inca nu am facut un test de sarcina.mai intai vreau niste sfaturiÂ
ciclul il am regulat de obicei mai imi intarzie la 4 5 luni cam 5 zile nu mai multÂ
ce credeti ca e posibil sa amÂ
si am mai auzit ceva daca e sarcina ca nu e bine sa tii pisica in casa deoarece am 2
inca nu am facut un test de sarcina.mai intai vreau niste sfaturiÂ
ciclul il am regulat de obicei mai imi intarzie la 4 5 luni cam 5 zile nu mai multÂ
ce credeti ca e posibil sa amÂ
si am mai auzit ceva daca e sarcina ca nu e bine sa tii pisica in casa deoarece am 2
2 comentarii
Daca inca nu ti-ai facut test de sarcina este timpul sa faci unul. Eu cred ca ai sanse mari sa fii insarcinata. Nu inteleg ce legatura au pisicile cu sarcina. Stiu o gramada de femei care au pisica sau catel si au nascut.
sincer nu am incredere in testele de sarcina am un avort facut.
am facut test barza si surechek si erau negative iar dupa o saptamana aveam greturi cand am fost la control aveam 5 saptamani.va multumesc pentru sfat si cred ca este sarcina dupa simtome
am facut test barza si surechek si erau negative iar dupa o saptamana aveam greturi cand am fost la control aveam 5 saptamani.va multumesc pentru sfat si cred ca este sarcina dupa simtome
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 4lichidul preejaculator
- 4gravida? ajutoooor!
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 6Sex cu vecina (maritata) de vizavi.. o fi ramas insarcinata?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 4Sunt insarcinata?
- 4chist ovarian sau sarcina
- 10Risc de sarcina?
- 0Prietena mea e posibil sa fi ramas insarcinata? Ajutor, va rog!
- 2Primul act sexual.
- 0Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: