SARCINA?
am si eu o nelamurire cm trebuia sa imi vina pe 6-05-2014, si nici azi nu mi a venit sanii s-au inarit putin de aproape 1 saptamana.acum cateva zile nu mai erau tari iar dupa o zi mi s au inarit la loc.am avut mai multe contacte neprotejate.este posibil sa fie sarcina sau stiu alta problema care poate inarzia si cat timp?Â
inca nu am facut un test de sarcina.mai intai vreau niste sfaturiÂ
ciclul il am regulat de obicei mai imi intarzie la 4 5 luni cam 5 zile nu mai multÂ
ce credeti ca e posibil sa amÂ
si am mai auzit ceva daca e sarcina ca nu e bine sa tii pisica in casa deoarece am 2
inca nu am facut un test de sarcina.mai intai vreau niste sfaturiÂ
ciclul il am regulat de obicei mai imi intarzie la 4 5 luni cam 5 zile nu mai multÂ
ce credeti ca e posibil sa amÂ
si am mai auzit ceva daca e sarcina ca nu e bine sa tii pisica in casa deoarece am 2
2 comentarii
Daca inca nu ti-ai facut test de sarcina este timpul sa faci unul. Eu cred ca ai sanse mari sa fii insarcinata. Nu inteleg ce legatura au pisicile cu sarcina. Stiu o gramada de femei care au pisica sau catel si au nascut.
sincer nu am incredere in testele de sarcina am un avort facut.
am facut test barza si surechek si erau negative iar dupa o saptamana aveam greturi cand am fost la control aveam 5 saptamani.va multumesc pentru sfat si cred ca este sarcina dupa simtome
am facut test barza si surechek si erau negative iar dupa o saptamana aveam greturi cand am fost la control aveam 5 saptamani.va multumesc pentru sfat si cred ca este sarcina dupa simtome
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4posibil sa fiu insarcinata?
- 0sa fie sarcina oare?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 2e posibil sa raman gravida?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 2Posibila sarcina?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 6Sunt insarcinata?!
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 0sunt insarcinata?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 1Sunt insarcinata?
- 4sarcina fara ejaculare inauntrul vaginului?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Poate fi sarcina?
- 6Pot fi insarcinata?
- 1Sarcină sau nu?!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: