Bebe se trezeste, plângând, nu prea doarme, gaze cu mase fecale

06-03-2022
EmmaVa
Nu este medic/terapeut
EmmaVa
terapeut
EmmaVa
Buna ziua. Am intrat și eu in acest grup in speranța de a primi un răspuns. Am un bebe de 1 luna și o săptămâna. Am fost pe Hipp organic și avea gaze la eliminare foarte dureroase, colici, acum am trecut pe Kendamil Classic și are gaze cu eliminări de mase fecale mici, dar acum nu prea vrea sa doarmă ziua, plânge și parca se screme toată ziua, e înfometat după aproape 2 ore, deși mananca între 90-120ml. Plus ca ii mai dau și sân atunci când mananca 90, sau între mese când plânge tare și nu îl pot liniști. Uneori după 1, 2 ora după mâncare dacă da mult din picioare, ii iese lichid, gen saliva mai mult si el tot încearcă sa o înghită. Menționez ca s-a născut prin cezariana la urgentă, greutatea 3490 si a luat bine in kg. Avea multă mucus in gât si Gurita in primele 2 zile:Suntem in UK si încă nu am fost sa fie cântărit, de-abia între 6-8 săptămâni o sa ne cheme.
Eu tind sa cred ca e de la formula, as înceta, dar nu INI ajunge laptele din sân.
Va Multumesc.
2 comentarii
0
10-03-2022, ora 16:46
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Continuati cu laptele de mama si completarea cu laptele praf pe care l-ati dat pana acum. Colicile micutului sunt firesti din cauza insamantarii cu flora intestinala necesara digestiei. Din pacate ii dau dureri, gaze, agitatie. Tot cortegiul acesta dureaza pana in jurul varstei de 3 luni si jumatate la fiecare bebelus. Desi oferta cu tot felul de produse farmaceutice pt calmarea disconfortului este bogata, nu au efect de durata. Sanatate !
0
10-03-2022, ora 17:46
EmmaVa
Nu este medic/terapeut
EmmaVa
Va Multumesc din suflet pentru răspuns.
Și e normal atunci când mananca, după vreo 60 de grame, adică văd ca încă mai cere cu gurita, ii dau lapte și imediat după ce începe sa manance, plânge, scot biberonul și din noi caută sa manance și așa petrecem 1 ora la masa.Uneori nici nu rezista 3 ore de la o masa la alta.
Va Multumesc și sa aveti o după-amiaza frumoasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Formulele pentru sugari din lapte de vacă nu cresc riscul pentru diabet tip 1
  • Formulele de lapte și greutatea sănătoasă la sugari - opinia specialiștilor
  • STUDIU: Evitarea laptelui de vacă la copiii susceptibili genetic nu reduce riscul de diabet tip 1
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Formulele pentru sugari pe bază de lapte de capră: sigure și la fel de benefice ca și cele pe bază de lapte de vaci
  •