Bebe și formula HIPP COMBIOTIC

Bebeluș de 5 luni, 6. 225 kg, născut prematur la 36 săptămâni și 3.000 kg, hrănit în maternitate cu Aptamil Prematil timp de 2 săptămâni. Acasă l-am alăptat până la 4 luni, moment în care nu a mai acceptat sânul. Acum îl hrănesc cu HIPP COMBIOTIC 1, dar nu cred că îi priește. In timpul meselor și după, se strânge de burtică(chirceste) iar imediat după se arcuieste de spate și plânge, și nu mănâncă mai mult de 80-90 ml la o masa. De 2-3 zile face asa si in somn. Credeți că ar trebui să schimb formula de lapte? Menționez că doamna doctor pediatru este in concediu și nu îmi poate răspunde.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
3 comentarii

Bună! Pana la urma ce ați făcut? Am aceeași problema cu bebe de 2 luni jumătate, dar hrănit cu Nan Optipro.

Am fost la pediatru și mi-a recomandat să schim cu NAN OPTIPRO sau cu HIPP COMFORT. Am ales sa încerc cu NAN. Acum am terminat procesul de schimb a formulei. Momentan văd că este bine, nu se mai strânge de burtică și în plus doarme mai liniștit. Sănătate și creștere ușoară!

Buna. Aceeasi problema cu aceeasi formula de lapte. Imi puteti spune daca ati facut trecerea de la o formula la alta direct? Sau cum ati facut trecerea la nan. ?
Multumesc
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44Laptele praf, greutatea copilului
- 10oprirea lactatiei
- 4greutate sugar
- 0laptele de vaca
- 0Schimbare masura lapte praf
- 1Laptele praf ajuta sa iei in greutate?
- 2copil 1 an refuza laptele praf - de cand i-am schimbat formula de la1 an
- 8schimbarea laptelui praf
- 6bebelus 3 luni - alaptat + formule de lapte.
- 2dam sau nu mancare copiilor noaptea?
- 1Trecerea de la lapte praf la lapte de vaca
- 1Alimentatie copil cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 0Laprte praf Nan 1
- 1Alimentatie fetita de 8 luni
- 0Bebelusul meu este agitat si are crampe toata ziua
- 1C\nd ]ncepere diversificarea?
- 0Bebe mănâncă foarte des și doarme foarte putin
- 0Bebe și lapte praf
Mai multe informații despre: formulele de lapte laptele praf
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: