Lapte praf Vitalact

22-07-2015
oanavanilie
Nu este medic/terapeut
oanavanilie
Buna ziua! din pacate, nu am putut s o alaptez pe cea mica.. asa ca, i am dat doar lapte praf, Vitalact, am auzit ca acesta este cel mai bun http://www.farmaciamamei.ro/vitalact-lapte-praf-basic-400g-p-19762
acum, as vrea sa i introdusc in meniu si alte alimente.. credeti ca ar trebui sa iau in calcul ceva in special, avand in vedere ca ea a fost hranita doar cu lapte praf ?? va multumesc si va urez multa sanatate ! :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Formulele pentru sugari din lapte de vacă nu cresc riscul pentru diabet tip 1
  • Formulele de lapte și greutatea sănătoasă la sugari - opinia specialiștilor
  • STUDIU: Evitarea laptelui de vacă la copiii susceptibili genetic nu reduce riscul de diabet tip 1
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Formulele pentru sugari pe bază de lapte de capră: sigure și la fel de benefice ca și cele pe bază de lapte de vaci
  •