cantitatea de lapte pentru un bebe de 2 luni?
buna ziu, am o fetita de 2 luni si sunt putin ingrijorata in ceea ce priveste cantitatea de lapte pe care o mananca. o alimentez cu lapte praf NAN 1, si mananca aproximativ 800-900 ml pe zi, impartiti in 7-8 mese. este normal? multumesc.
4 comentarii
Pana la varsta de 2 ani, copilul trebuie sa consume zilnic o cantitate de 600 ml lapte!Pe dumneavoastra va ingrijoareaza faptul ca papa mult sau putin pt varsta ei?
e o cantitate normală, nu aveţi de ce să vă faceţi griji
Buna ziua
Am o fetita de 1 luna si jumatate (la nastere 3.300 kg, iar acum 4.900 kg) si as vrea sa stiu ce cantitate de lapte praf ar trebui sa consume zilnic. E in functie de greutatea ei? Sunt putin ingrijorata, ca nu mananca decat de 4 sau de 5 ori pe zi si noaptea doarme de la 23 la 7 dimineata. E o problema?
Multumesc anticipat
Am o fetita de 1 luna si jumatate (la nastere 3.300 kg, iar acum 4.900 kg) si as vrea sa stiu ce cantitate de lapte praf ar trebui sa consume zilnic. E in functie de greutatea ei? Sunt putin ingrijorata, ca nu mananca decat de 4 sau de 5 ori pe zi si noaptea doarme de la 23 la 7 dimineata. E o problema?
Multumesc anticipat
Buna ziua,
Am un baietel de 8 luni si 2 saptamani, are 9.2 kg, si pana acum l-am alaptat. Nu i-am dat deloc lapte praf. Am inceput diversificarea la 6 luni, cu suc de mar si morcov, si treptat supa si piure de legume cu carne.
In momentul actual primeste lapte de la mine dimineata, seara, in unele zile si pe la ora 3-4 dupa masa.
Ora de culcare este 9:30 - 10, si pana acum 1 saptamana, se trezea pe la 5, il alaptam, apoi se trezea la ora 7-8. De o saptamana se trezeste de mai multe ori pe noapte, plange, il pun la san, trage putin si adoarme la loc (cam de 2-3 ori pe noapte, adica pe la ora 1, 3, 5). Ce-i drept ca acum 3 zile i-a curs nasucul, adica a racit.
Ingrijorarea mea este legata de laptele meu: nu imi dau seama daca ii mai ajunge copilului sau nu.
M-am gandit ca poate ii dau si dintisorii, de aceea se mai trezeste noaptea, iar acum fiind putin racit, ii trebuie lichide multe, si acesta sa fie motivul pt care se trezeste.
Ma sfatuiti va rog, daca sa suplimentez copilului laptele meu cu lapte praf, si daca da, ce fel de lapte?
Cum imi dau seama daca ii ajunge laptele meu? Copilul e vesel, vioi, foarte dinamic si jucaus.
Va multumesc anticipat!
Am un baietel de 8 luni si 2 saptamani, are 9.2 kg, si pana acum l-am alaptat. Nu i-am dat deloc lapte praf. Am inceput diversificarea la 6 luni, cu suc de mar si morcov, si treptat supa si piure de legume cu carne.
In momentul actual primeste lapte de la mine dimineata, seara, in unele zile si pe la ora 3-4 dupa masa.
Ora de culcare este 9:30 - 10, si pana acum 1 saptamana, se trezea pe la 5, il alaptam, apoi se trezea la ora 7-8. De o saptamana se trezeste de mai multe ori pe noapte, plange, il pun la san, trage putin si adoarme la loc (cam de 2-3 ori pe noapte, adica pe la ora 1, 3, 5). Ce-i drept ca acum 3 zile i-a curs nasucul, adica a racit.
Ingrijorarea mea este legata de laptele meu: nu imi dau seama daca ii mai ajunge copilului sau nu.
M-am gandit ca poate ii dau si dintisorii, de aceea se mai trezeste noaptea, iar acum fiind putin racit, ii trebuie lichide multe, si acesta sa fie motivul pt care se trezeste.
Ma sfatuiti va rog, daca sa suplimentez copilului laptele meu cu lapte praf, si daca da, ce fel de lapte?
Cum imi dau seama daca ii ajunge laptele meu? Copilul e vesel, vioi, foarte dinamic si jucaus.
Va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dermatita atopica la sugar de 2 luni
- 3refuza sa pape (bebe 4 luni)
- 9lapte de vaca sau formula din comert
- 7Bebelus - diversificare
- 4probleme de alimentatie la bb de 4 luni
- 14cereale la bebelus de 4 luni
- 3programul lui bebe de 2 luni
- 6bebele meu de 2 luni si 2 saptamani nu bea decat 100-105 ml
- 4probleme grave din cauza colicilor
- 2bebe mananca foarte des!!!
- 0meniul unui bebe de 11 luni
- 2Bebe de 3 luni nu mananca
- 2bebe de 10 sap papa ff putin
- 1Alimentatie copil 4 luni
- 1Recomandari pentru copii cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 2Bebe 6 luni
- 5Bebe 9 luni jumate
- 1Alimentatie fetita de 8 luni
- 0Reglarea scaunului bebelușului după trecerea de la o formula de lapte la alta
Mai multe informații despre: Alimentatia la sugar formulele de lapte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: