lapte praf, rog opinie medic
buna, am si eu o problema cu bebelusul meu, din anumite motive a trebuit sa opresc alaptatul
am trecut pe lapte praf, m inceput cu milupa, aptamil, dar bebe nu prea manca, manca putin si refuza biberonul mancatul era un calvar asa ca incet am trecut la alt lapte praf, s26 gold(traiesc in grecia)multa lume mi a oferit acest lapte praf deci am incercat, am trecut incet de la milupa la s26, dar bebe sa constipat, pediatrul nu mi a prescris medicament, mi a spus sa combin laptele cu ceaiul, dar asa bebe are scaun dar mai uscat si doar odata pe zi sau odata la 2 zile, si vomita des, de la milupa nu vomita, noaptea nu doarme bine si de cand am schimbat laptele a luat 600g in greutate acuma la 4 saptamani are 4kg, cum este cand laptele praf este cel bun pentru bebe?ar trebui sa aiba scaun normal de la lapte praf, nu?acuma ne gandim sa schimbam laptele din nou, ne gandeam sa incercam humana, este bine sa trecem de la un lapte la altul?cum se face trecerea corect?cum este viata bebelusului daca laptele praf este bun pentru el, multumes
am trecut pe lapte praf, m inceput cu milupa, aptamil, dar bebe nu prea manca, manca putin si refuza biberonul mancatul era un calvar asa ca incet am trecut la alt lapte praf, s26 gold(traiesc in grecia)multa lume mi a oferit acest lapte praf deci am incercat, am trecut incet de la milupa la s26, dar bebe sa constipat, pediatrul nu mi a prescris medicament, mi a spus sa combin laptele cu ceaiul, dar asa bebe are scaun dar mai uscat si doar odata pe zi sau odata la 2 zile, si vomita des, de la milupa nu vomita, noaptea nu doarme bine si de cand am schimbat laptele a luat 600g in greutate acuma la 4 saptamani are 4kg, cum este cand laptele praf este cel bun pentru bebe?ar trebui sa aiba scaun normal de la lapte praf, nu?acuma ne gandim sa schimbam laptele din nou, ne gandeam sa incercam humana, este bine sa trecem de la un lapte la altul?cum se face trecerea corect?cum este viata bebelusului daca laptele praf este bun pentru el, multumes
4 comentarii
Buna seara!
Intrati, va rog, pe blogul Oliviei Steer. O sa aflati de acolo ce trebuie sa manance bebele, natural. Toate prafurile astea sunt extrem de nocive pentru bebelusi. Si aveti mare grija cand regurgiteaza, sa nu se inece. Supravegheat si asezat mereu pe o parte sau pe burta. Niciodata cu fata in sus!
Multa sanatate!
Intrati, va rog, pe blogul Oliviei Steer. O sa aflati de acolo ce trebuie sa manance bebele, natural. Toate prafurile astea sunt extrem de nocive pentru bebelusi. Si aveti mare grija cand regurgiteaza, sa nu se inece. Supravegheat si asezat mereu pe o parte sau pe burta. Niciodata cu fata in sus!
Multa sanatate!
intr-adevar, de la lapte praf majoritatea bebelusilor se constipa, nu stiu cate luni are, daca e posibil sa treceti pe sucuri de fructe/ fructe pasate
acum am citit ca e micut, are abia o luna, deci fructele ies din discutie:(
puteti incerca, cu acordul medicului sa-i dati putina lactoza, desi nu e o solutie pe termen lung
puteti incerca, cu acordul medicului sa-i dati putina lactoza, desi nu e o solutie pe termen lung
are abia o luna, ma gandesc poate nu este bun acest lapte praf, cat timp are nevoie un bebelus sa se adapteze la noul lapte praf?am cautat peste tot pe internet dar nu am gasit raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44Laptele praf, greutatea copilului
- 10oprirea lactatiei
- 9lapte de vaca sau formula din comert
- 7Bebelus - diversificare
- 3Ratia de lapte pentru un bebelus
- 4cantitatea de lapte pentru un bebe de 2 luni?
- 6humana 2 la sugar de 8 luni jumatate?
- 8alimentatie artificiala la sugar
- 6bebele meu de 2 luni si 2 saptamani nu bea decat 100-105 ml
- 1Nan fara lactoza???
- 0laptele de vaca
- 0Schimbare masura lapte praf
- 7bebe nu prea mananca
- 5refluxul gastric la sugar... e grava problema asta?
- 1Trecerea de la lapte praf la lapte de vaca
- 1Recomandari pentru copii cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 1Alimentatie copil cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 3Bebe și formula HIPP COMBIOTIC
Mai multe informații despre: formulele de lapte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: