probleme grave din cauza colicilor
buna ziua am un bebe 26 zile nu am san il hranesc cu lapte praf nan1de la 14 zile a inceput problema cu colicia am fost cu el la un doctor neonatolog si mi-a spus sa folosesc espumisan si daca nu ii trece sa folosesc protectis
am inceput sa folosesc si protectis si situatia lui parca se agraveaza pe zi ce trece imi face niste crize cu urlete si se invineteste la fata dureaza cam trei patru oredupa care are scaun si se potoleste crizele le are cam la aceiasi ora
sunt o mama disperata nu stiu ce sa ii mai fac va rog sa imi dati un sfat
multumesc
am inceput sa folosesc si protectis si situatia lui parca se agraveaza pe zi ce trece imi face niste crize cu urlete si se invineteste la fata dureaza cam trei patru oredupa care are scaun si se potoleste crizele le are cam la aceiasi ora
sunt o mama disperata nu stiu ce sa ii mai fac va rog sa imi dati un sfat
multumesc
4 comentarii
Pentru colici exista ceaiuri speciale pentru bebelusi. Oricum, laptele praf este o mare porcarie si ala ii provoaca puiului atata suferinta. Intrati pe blogul Oliviei Steer si aflati de acolo ca ce ar trebui sa pape micutul ca sa fie sanatos. Feriti-va de medicamente! Va sfatuieste o mama care a trecut prin multe cu copilul.
Multa sanatate si sa va traiasca puiul. Aveti grija de el!
Multa sanatate si sa va traiasca puiul. Aveti grija de el!
NU cred ca DOAR colicile, ci mai degraba constipatia...parca asa ziceti- " dureaza cam trei patru ore dupa care are scaun si se potoleste crizele le are cam la aceiasi ora"..de aici rezulta clar ca e problema constipatiei..vb. cu dr.de familie.Sa-ti traiasca bebe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11va rog ajutati-ma: baietul meu are colici
- 9lapte de vaca sau formula din comert
- 3Ratia de lapte pentru un bebelus
- 7probleme cu masa - baietel de 3 luni
- 4lapte praf, rog opinie medic
- 7bebe nu prea mananca
- 5refluxul gastric la sugar... e grava problema asta?
- 2colici si la 7 luni? nu mai avem pace
- 6bebelus 3 luni - alaptat + formule de lapte.
- 4schimbarea laptelui
- 0Lapte praf Vitalact
- 1Trecerea de la lapte praf la lapte de vaca
- 1Recomandari pentru copii cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 0Bebelusul meu este agitat si are crampe toata ziua
- 1Colici fetita de 6 saptamani
- 0Colici bebe 3 luni
- 0Reglarea scaunului bebelușului după trecerea de la o formula de lapte la alta
Mai multe informații despre: Colicile formulele de lapte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: