Schimbarea laptelui praf
am un baietel de 2 luni jumate l-am nascut cu 3, 800 si acum are 6, 900 deoarece este f mancacios si nu se satura cu sanul, care era putin am trecut pe lapte praf Similac Advance dupa care era constipat tot timpul si din cauza aceasta ia iesit exact langa rect ceva ca si un hemoroid, am renuntat la lapte praf si de la 1luna ii dau lapte de vaca cu ceai de colici copilul este f bine ii place si nu se mai constipa.va rog sa imi spuneti ce ceai sa ii dau intre mese sa bea?si daca aveti un tratament pt hemoroidul care il are, il deranjeaza atunci cand face k plange.va multumesc si ast un raspuns cat se poate de repede.
1 comentarii
Medicul pediatru stie toate astea?Intre mese poti sa ii dai ceai de tei, musetel, chimion, la plafar gasesti ceai pt bebelusi la pliculete, Cu ceai de musetel il poti spala si la fundulet, iar despre "hemoroid"mergi la medic si vezi daca intr-adevar e hemoroid;poti sa-l ungi cu gel de aloe, marca herbalife, acest gel se poate face si supozitoare, si e f bun pt.hemoroizi.Ma gasesti pe - daca vrei sa iti dau mai multe detalii.Succes si sanatate si sa te bucuri de micutul tau!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44Laptele praf, greutatea copilului
- 7Bebelus - diversificare
- 13Lapte praf de calitate
- 6humana 2 la sugar de 8 luni jumatate?
- 6schimbare lapte hipoalergenic
- 6Bebe constipat la 5 luni
- 8alimentatie artificiala la sugar
- 7probleme cu masa - baietel de 3 luni
- 6bebele meu de 2 luni si 2 saptamani nu bea decat 100-105 ml
- 4lapte praf, rog opinie medic
- 1Nan fara lactoza???
- 5pana cand lapte praf
- 8schimbarea laptelui praf
- 21imi refuza laptele praf...
- 2dam sau nu mancare copiilor noaptea?
- 1Alimentatie copil cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 2Bebe se trezeste, plângând, nu prea doarme, gaze cu mase fecale
- 0Reglarea scaunului bebelușului după trecerea de la o formula de lapte la alta
- 3Bebe și formula HIPP COMBIOTIC
Mai multe informații despre: formulele de lapte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: