Băiețel 2 ani de ieri șchioapătă
Buna ziua, am nevoie de un sfat: am un băiețel (2 ani) si de ieri șchioapătă de piciorul drept, il pune in pamant, l-am masat si nu schițează nimic sa il jeneze, daca merge usor pășește lejer dar daca se grăbește șchioapătă si isi tine degetele un pic încovoiate si calcă practic in exterior, de cazut a cazut prin parc dar nu am observat sa se fi lovit la picior, vreau sa precizez Si faptul ca a fost racit si a avut tratament cu zinnat care la terminat saptamana trecuta, maine avem programare la medic dar pana atunci as avea nevoie de un sfat, ce ar putea avea? La ce sa ma astept ?el este la vârsta in care nu sta 2 secunde într-un loc, are foarte multa energie.Multumesc si astept un raspuns.
2 comentarii
Nu pare a fi ceva grav, din ce povestiti. Ma refer la faptul ca poate pune picirul pe pamant, nu acuza dureri la masaj. Totusi un consult medical este necesar, dar cred ca puteti astepta pana maine cand aveti deja programare. Pana atunci, incercati sa nu-l lasati sa faca efort fizic in exces. Si multa sanatate !
Va Multumesc, da pune piciorul in pamant, l -' masat si aseara si astazi si nu prezintă dureri nici la masaj si nici cand calcă in el pt ca l - am urmărit atent. Dar vom merge la medic pt control pt a sta linistita, Va Multumesc din suflet pt raspuns si promtitudine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme mers (schiopatat), baiat 13 ani
- 3Probleme cu glezna de 2 ani de la fractura
- 4durere genitala+incomoditate la mers!
- 8Copil de 2 ani si 8 luni schioapata.
- 3Bebe de 1 an si 5 luni schioapata
Mai multe informații despre: Mersul schiopatat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: