Bebe 5 luni la 9.5kg

Buna ziua, fetita noastra e numai randurele, are 9.5 kg si aproape 5 luni...s-a nascut cu 3.6 kg, hranita exclusiv la san si e un copil vioi si cuminte.
Din ce ne-am informat noi un copil hranit la san nu o sa manance mai mult decat ii trebuie...
Nu stim exact daca ar trebui sa ne ingrijoram...din cauza COVID19 am evitat sa mergem la doctor si nu am avut nici motive serioase sa o facem.
Multumim anticipat!
Din ce ne-am informat noi un copil hranit la san nu o sa manance mai mult decat ii trebuie...
Nu stim exact daca ar trebui sa ne ingrijoram...din cauza COVID19 am evitat sa mergem la doctor si nu am avut nici motive serioase sa o facem.
Multumim anticipat!
2 comentarii

Buna ziua
Sunteti tatal unui super-copil. A depasit cu 1, 5 kg si cu aproape 6 cm, valorile maxime ale intervalelor internationale considerate normale pentru varsta pe care o are. Probabil si Dvs., parintii, aveti acesti parametrii mai mari decat media, dar ar fi utila o evaluare medicala, totusi. Sanatate !
Sunteti tatal unui super-copil. A depasit cu 1, 5 kg si cu aproape 6 cm, valorile maxime ale intervalelor internationale considerate normale pentru varsta pe care o are. Probabil si Dvs., parintii, aveti acesti parametrii mai mari decat media, dar ar fi utila o evaluare medicala, totusi. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 1crestere in greutate bebelus o luna
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 4stagnarea greutatii
- 3Bebe 2 luni are 5, 000 kg...este o greutate buna pentru cat timp are?
- 3luare in greutate la 3 luni
- 7Bebelus care ia prea mult in greutate
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 0Greutatea copilului
- 4Greutate bebe 3 luni si 3 saptamanj
- 6Greutate mica
- 1Bebe sub greutate?
- 2Bebe 4, 300 kg la 3 luni
- 1Sugar(2-12luni)
- 0Bebe nu mananca cat trebuie pentru vârstă lui
- 1Greutate bebelus
- 1Greutate bebelina - în a 3 luna a stagnat