Bebe nu mananca cat trebuie pentru vârstă lui

Bună ziua! David s-a născut la terme cu 2950 gr și 49 cm și acum la 3 luni și o săptămână cântărește 4800 gr și are 62 cm.
Este hrănit cu lapte praf Nan AR pentru ca este singurul pe care-l agreează. De la nastere manca și vomita cu jet imediat neluand în greutate cât trebuie. La vârsta de 2 luni a fost operat de stenoza hipertrofia de pilor. După operație este totul ok mai puțin faptul ca nu vrea sa manance cât trebuie.
Are perioade când mănâncă normal (150 ml minim 100 ml la o masa) și perioade când mananca câte 60 ml maxim 90 ml la o masa.
Am fost cu el la pediatru și mi-a dat fier și calciu sa-i dau, dar de când am început tratamentul bebe a început sa nu prea mai manance. Acesta mi-a zis ca e un copil normal și sa nu-mi fac probleme, dar eu vad ca nu asimilează cât trebuie și e firav. În rest e un copil vioi, vesel, activ.
Este hrănit cu lapte praf Nan AR pentru ca este singurul pe care-l agreează. De la nastere manca și vomita cu jet imediat neluand în greutate cât trebuie. La vârsta de 2 luni a fost operat de stenoza hipertrofia de pilor. După operație este totul ok mai puțin faptul ca nu vrea sa manance cât trebuie.
Are perioade când mănâncă normal (150 ml minim 100 ml la o masa) și perioade când mananca câte 60 ml maxim 90 ml la o masa.
Am fost cu el la pediatru și mi-a dat fier și calciu sa-i dau, dar de când am început tratamentul bebe a început sa nu prea mai manance. Acesta mi-a zis ca e un copil normal și sa nu-mi fac probleme, dar eu vad ca nu asimilează cât trebuie și e firav. În rest e un copil vioi, vesel, activ.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113Greutatea copilului la 8 luni
- 4bebelus de 3 luni care nu ia in greutate
- 10despre copii - greutatea
- 1Greutate fetita 6 luni jumate motiv de ingrijorare ?
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 7Bebelus care ia prea mult in greutate
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 3Bebelus Nu ia in greutate
- 17Bebeluș care papa greu
- 4Varsaturi si scadere in greutate
- 8Bebe 6 luni
- 11Greutate bebe 8 luni
- 0Bebelus la 7 luni. Scadere in greutate
- 0Greutatea bebelusului
- 2Greutate normală bebe 9 luni -prematur
- 2Greutate bebelus 5 luni si 3 saptamani