Bebe nu mananca cat trebuie pentru vârstă lui

05-07-2021
Addellina
Nu este medic/terapeut
Addellina
Bună ziua! David s-a născut la terme cu 2950 gr și 49 cm și acum la 3 luni și o săptămână cântărește 4800 gr și are 62 cm.
Este hrănit cu lapte praf Nan AR pentru ca este singurul pe care-l agreează. De la nastere manca și vomita cu jet imediat neluand în greutate cât trebuie. La vârsta de 2 luni a fost operat de stenoza hipertrofia de pilor. După operație este totul ok mai puțin faptul ca nu vrea sa manance cât trebuie.
Are perioade când mănâncă normal (150 ml minim 100 ml la o masa) și perioade când mananca câte 60 ml maxim 90 ml la o masa.
Am fost cu el la pediatru și mi-a dat fier și calciu sa-i dau, dar de când am început tratamentul bebe a început sa nu prea mai manance. Acesta mi-a zis ca e un copil normal și sa nu-mi fac probleme, dar eu vad ca nu asimilează cât trebuie și e firav. În rest e un copil vioi, vesel, activ.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  • Predictori biopsihosociali ai creșterii rapide în greutate de la naștere până la 6 luni
  •