Greutate bebe 3 luni si 3 saptamanj
Buna seara. Am fost azi la pediatru un alt medic ca doctora mea este in concediu ca ia aparut sub cat ititatie si sa o cantaresc si avea 7 kg la 3 luni si 3 saptamani. Mentionez ca o alaptez la san. Ii dau si vitamina c si vigantol si espumisan pentru burtica. O alaptez cam la 4 ore seara si ziua insa cateodata din cauza burtici ii mai dau asa san dar nu suge mult mai mult sta cu el in gura. Vreau sa stiu daca este ok greutatea bebelusului. Multumesc
4 comentarii
Buna ziua
Fetita Dvs. are greutatea maxima, admisa ca normala, pt varsta, conform curbei internationale de crestere. Sanatate !
Fetita Dvs. are greutatea maxima, admisa ca normala, pt varsta, conform curbei internationale de crestere. Sanatate !
Multumesc pentru raspuns.
Azi am constatat ca a facut cacut verde am mancat 2 oua prajite dupa 4 luni de atunci nu am mai mancat. Sa fie asta cauza? Sau de la rosii ca am mancat o rosie. Multumesc anticipat.
Azi am constatat ca a facut cacut verde am mancat 2 oua prajite dupa 4 luni de atunci nu am mai mancat. Sa fie asta cauza? Sau de la rosii ca am mancat o rosie. Multumesc anticipat.
Buna ziua
Este o problema pasagera. Oale prajite cauzeaza o descarcare biliara ceva mai accelerata, in cazul diskineziei biliare hiperkinetice.
Este o problema pasagera. Oale prajite cauzeaza o descarcare biliara ceva mai accelerata, in cazul diskineziei biliare hiperkinetice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44Laptele praf, greutatea copilului
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 13greutatea copilului de sase luni
- 10Greutate la 11 luni si 1-2 de 7.4 kg???
- 13Lipsa poftei de mancare
- 4cate kg trebuie sa aiba un bebe la 11 luni?
- 5Nu ia in greutate
- 6copil 2 ani nu ia in greutate
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 2Cresterea in greutate
- 3Copil de 9 luni foarte gras
- 0Bebelus la 7 luni. Scadere in greutate
- 2Greutatea bebelusului de 4 luni
- 1Bebelus 2 luni - 8 kg, este supraponderala?
- 2Întrebare - bebe 4 luni si 3 saptamani are 4, 250 kg
- 1Greutate bebelus 4 luni
- 0Greutate 6 luni
- 2Bebe 4, 300 kg la 3 luni
- 2Ajutați-mă - mă aflu în dificultate cu formula de lapte praf, cu scheme, cu program strict...
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: