crestere in greutate bebelus o luna
baietelul meu a luat in greutate 1.500 kg dupa o luna alaptat doar la san nu se satura asa ca am fost la pediatru si mia zis sa ii dau san la 3 ore si noaptea sa nu il mai hranesc decat dimineata este prea lacom si mai si vomita ce credeti daca il alaptez dupa cum cere el o sa devina obez? el cere sa manance cam la 1-2 ore si plange daca nu ii dau lam nascut cu greutate de 3.400
1 comentarii
de obicei mamicile se plang ca nu au lapte si ca bebe refuxa sa suga si sa ia in greutate... dar iata ca am trait sa vad ca se poate si opusul:)
eu zic sa te bucuri ca ai cu ce sa-l hranesti si ca el este vioi, sanatos... nu se pune problema de obezitate la o varsta atat de mica... intr-adevar, a luat mai mult in greutate ( approx se ia 750 gr/luna) dar stai linistita ca o sa vina perioade in care mananca mai putin ( apar colicile, ii dau dintii, etc) si atunci o sa te rogi sa manance si n-o sa vrea...
partea cu trezitul la 3-4 ore noaptea, o sa se regleze cu timpul ( cam in 2 luni de acum incolo) dar parerea mea e sa incerci sa mai cresti timpul intre alaptari dar treptat cu 10-15 min, fara sa fortezi
sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
eu zic sa te bucuri ca ai cu ce sa-l hranesti si ca el este vioi, sanatos... nu se pune problema de obezitate la o varsta atat de mica... intr-adevar, a luat mai mult in greutate ( approx se ia 750 gr/luna) dar stai linistita ca o sa vina perioade in care mananca mai putin ( apar colicile, ii dau dintii, etc) si atunci o sa te rogi sa manance si n-o sa vrea...
partea cu trezitul la 3-4 ore noaptea, o sa se regleze cu timpul ( cam in 2 luni de acum incolo) dar parerea mea e sa incerci sa mai cresti timpul intre alaptari dar treptat cu 10-15 min, fara sa fortezi
sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 10Greutate la 11 luni si 1-2 de 7.4 kg???
- 13Lipsa poftei de mancare
- 10despre copii - greutatea
- 51greutatea bebelusului
- 4greutate bebe 8 luni...
- 6copil 2 ani nu ia in greutate
- 5bebe 11 luni nu ia in greutate
- 4Greutatea bebelusului
- 2Cresterea in greutate
- 3Greutate bebe 6 luni
- 1Greutate bebe
- 1Greutate sugar 3 luni
- 1Bebe foarte mic pentru varsta lui