basicuta la anus
buna...de cateva luni am o basicutza la anus(spre vagin) de marimea unui bob de mazare.in general nu este asa umflata...dar cateodata se umfla si se face chiar de marimea unui bob de mazare...nu ma doare decat daca apas pe ea.
as vrea sa imi spuneti despre ce poate fi vorba, daca este grav si daca stiti vreun tratament pt asta..o crema ceva...
va rog mult...pt ca imi este rusine sa ma duc la medic :(.
va multumesc !
as vrea sa imi spuneti despre ce poate fi vorba, daca este grav si daca stiti vreun tratament pt asta..o crema ceva...
va rog mult...pt ca imi este rusine sa ma duc la medic :(.
va multumesc !
5 comentarii
SANCRUL MOALE - o bacterie ce patrunde in organism printr-o zgarietura sau alta leziune, la nivelul pielii organelor genitale.
CAI DE TRANSMITERE: Orice persoana care are relatii sexuale neprotejate cu o persoana infectata, poate contacta boala. Boala se transmite prin contact direct cu rana, in timpul actului sexual (vaginal, anal, oral) cu o persoana infectata. Infectarea se produce chiar in absenta ejacularii.
PREVENTIE: Prin folosirea prezervativului la fiecare contact sexual, boala poate fi prevenita.
OBSERVATII: Primul simptom al sancrului moale este aparitia unor umflaturi mici, rosii, dureroase in zona genitala (ele ulcereaza si pot sangera daca sunt atinse). Sancrul moale se trateaza cu antibiotice prescrise de catre medic.
Sursa: Material elaborat si furnizat de Ministerul Sanatatii si Familiei.
CAI DE TRANSMITERE: Orice persoana care are relatii sexuale neprotejate cu o persoana infectata, poate contacta boala. Boala se transmite prin contact direct cu rana, in timpul actului sexual (vaginal, anal, oral) cu o persoana infectata. Infectarea se produce chiar in absenta ejacularii.
PREVENTIE: Prin folosirea prezervativului la fiecare contact sexual, boala poate fi prevenita.
OBSERVATII: Primul simptom al sancrului moale este aparitia unor umflaturi mici, rosii, dureroase in zona genitala (ele ulcereaza si pot sangera daca sunt atinse). Sancrul moale se trateaza cu antibiotice prescrise de catre medic.
Sursa: Material elaborat si furnizat de Ministerul Sanatatii si Familiei.
am aflat ca este vorba de hemoroizi..in orice caz, multumesc pentru informatii. :)
Buna!nu va suparati, de cateva zile mi-a aparut langa anus o umflatura care ma doare chiar si cand tusesc.mi-e frica sa nu fie ceva grav.ma puteti ajuta cu un unguent sau un medicament ceva?inainte am avut si sangerari putin in timpul scaunului, dar cred ca s-a crapat putin inelul anusului din cauza constipatiei.sa fie din aceea cauza si aceea umflatura?
alexdragos31, nu te trata singur, trebuie sa te vada un doctor.
Dupa cum descrii tu, ar fi hemoroizi, dar poate fi si altceva.
Dupa cum descrii tu, ar fi hemoroizi, dar poate fi si altceva.
Bună seara. Am și eu o problema. De câteva zile am niște mâncărimi în interiorul anusului și mi- a ieșit un fel de bășicuța în piele dar neagra in zona orificiului anal..ca și cum ar fi o alunita.Nu știu ce poate fi și mai ales cum se poate trata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Astept o soutie!!
- 3hemoroid extern
- 3Umflatura anala
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 1Umflatura zona anala
- 0Umflatura dureroasa
- 6Galma in fundulet
- 0Problema serioasa... basica umflata alb inspre mov langa anus
- 1Hpv sau altceva?
- 2Apariția unui mic nodul în zona anusului
- 0Umflatura in anus
- 2Galma tare sub piele interior anus
- 0Urgent - am observat ca mi a ieșit ceva din anus, oare sa fie prolaps rectal?
- 7Apariție bizară in zona anusului
- 1Umflatura pe anus
- 1Umflatura anus
- 1Umflatura in zona dintre anus si testicule
- 1Excrescenta in zona perinal de marimea unei alune - Ajutati-ma
- 1Hemoroid sau abces?
Mai multe informații despre: umflatura in zona anusului