Nodul zona anus ?
Buna ziua
De vreo saptamana am observat ca in zona anusului, cu vreo 1/2 cm deasupra mi-a aparut ca un nodul, sub piele, o galma, este tare cand apas, nedureroasa decat daca apas (jena mai mult decat durere). Stiu sigur ca acum 2 saptamani nu era. Am cautat pe acest forum si am vazut multe sugestii. De asemenea am cautat pe internet si am vazut si mai multe sugestii ce m-au bagat in sperieti.
Nu se vede galma cu ochiul liber dar este acolo la atingere. Nu este mare, este chiar micuta, dar se simte.
Vreo sugestie ce as putea sa incerc pana este nevoie de vreun medic? Ce ar putea fi? Cat de grav? Scaunul iese normal.
Multumesc
De vreo saptamana am observat ca in zona anusului, cu vreo 1/2 cm deasupra mi-a aparut ca un nodul, sub piele, o galma, este tare cand apas, nedureroasa decat daca apas (jena mai mult decat durere). Stiu sigur ca acum 2 saptamani nu era. Am cautat pe acest forum si am vazut multe sugestii. De asemenea am cautat pe internet si am vazut si mai multe sugestii ce m-au bagat in sperieti.
Nu se vede galma cu ochiul liber dar este acolo la atingere. Nu este mare, este chiar micuta, dar se simte.
Vreo sugestie ce as putea sa incerc pana este nevoie de vreun medic? Ce ar putea fi? Cat de grav? Scaunul iese normal.
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
mergeti la consultatie la un medic dermatolog initial. Diagnosticul se stabileste pe baza examenului clinic. O zi buna!
mergeti la consultatie la un medic dermatolog initial. Diagnosticul se stabileste pe baza examenului clinic. O zi buna!
De regula acolo apre forme de hemoroizi, ai mincat condimentat mai mult timp si au aparut in acea zona, sa sti ca daca sunt in afara ei sunt si in interior in aceiasi zona, poti folosi hemorzon daca e forma usoara, daca e mei grava trebue sa ei si medicatie plus bai de sezut cu ceai de coada soricelului, nu mai consumi ceapa cruda la masa, produce mult disconfort.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura moale in anus
- 3Astept o soutie!!
- 8Umflatura in zona anala
- 18Umflatura tare anus de marimea unui bob de mazare!
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 6Furunc cos buba anus
- 8Buba in zona anusului !
- 2Umflatura pe rect
- 0Ganglion intre scrot si anus ?
- 6Galma in fundulet
- 0Help! Am nevoie de un sfat! De la Medici gastroenterolog
- 0Umflatura nedureroasa in jurul anusului
- 1An jurul anusului am un fel de coșuri dar un pic mai mari
- 2Apariția unui mic nodul în zona anusului
- 2Mancarimi anale
- 3Umflatura externa in zona anusului