Galma tare sub piele interior anus
Buna ziua!
Am 26 de ani, cum vreo 2 zile la dus am descoperit din intamplare o mica galma, cat un bob de orez, tare, nedureroasa, mobila, in interiorul anusului. Galma este sub piele, nu la suprafata, pe peretele dinspre zona genitala, unde se afla penisul. Sunt foarte ingrijorat sa nu fie ceva grav, avand in vedere ca e tare si nedureroasa. Este singura din zona, in rest totul pare in regula. Ce poate fi? Unde as putea sa fac un consult?
Am 26 de ani, cum vreo 2 zile la dus am descoperit din intamplare o mica galma, cat un bob de orez, tare, nedureroasa, mobila, in interiorul anusului. Galma este sub piele, nu la suprafata, pe peretele dinspre zona genitala, unde se afla penisul. Sunt foarte ingrijorat sa nu fie ceva grav, avand in vedere ca e tare si nedureroasa. Este singura din zona, in rest totul pare in regula. Ce poate fi? Unde as putea sa fac un consult?
2 comentarii
Bună seara ! Posibil să aveți boala hemoroidala (adica niste hemoroizi) Consultati un medic proctolog pentru ca să stati linistit. Multa sanatate!
Buna seara, am dat cu crema de galbenele si s-a retras, ma linistisem asa ca am oprit tratamentul asta, ca dupa vreo luna sa observ ca iar a apărut. De ce oare sa se fi retras de la galbenele?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura moale in anus
- 13Umflatura anus
- 2mi-a aparut in zona rectului, un fel de excrescenta, in crestere
- 6umflatura in zona anala
- 5sange, apoi cheag sange in scaun si umflatura mica la anus
- 4Aparitie in zona anala
- 3Umflatura anala
- 6Furunc cos buba anus
- 0Ganglion intre scrot si anus ?
- 6Galma in fundulet
- 0Help! Am nevoie de un sfat! De la Medici gastroenterolog
- 5Umflatura in zona anala
- 1An jurul anusului am un fel de coșuri dar un pic mai mari
- 0Umflatura la anus
- 2Bășică cu sânge pe anus
- 1Umflatura anus
- 1Furuncul? Fir de par incarnat sau Abces perianal?
- 1Excrescenta in zona perinal de marimea unei alune - Ajutati-ma
Mai multe informații despre: umflatura in zona anusului