Galma tare sub piele interior anus

Buna ziua!
Am 26 de ani, cum vreo 2 zile la dus am descoperit din intamplare o mica galma, cat un bob de orez, tare, nedureroasa, mobila, in interiorul anusului. Galma este sub piele, nu la suprafata, pe peretele dinspre zona genitala, unde se afla penisul. Sunt foarte ingrijorat sa nu fie ceva grav, avand in vedere ca e tare si nedureroasa. Este singura din zona, in rest totul pare in regula. Ce poate fi? Unde as putea sa fac un consult?
Am 26 de ani, cum vreo 2 zile la dus am descoperit din intamplare o mica galma, cat un bob de orez, tare, nedureroasa, mobila, in interiorul anusului. Galma este sub piele, nu la suprafata, pe peretele dinspre zona genitala, unde se afla penisul. Sunt foarte ingrijorat sa nu fie ceva grav, avand in vedere ca e tare si nedureroasa. Este singura din zona, in rest totul pare in regula. Ce poate fi? Unde as putea sa fac un consult?
2 comentarii

Bună seara ! Posibil să aveți boala hemoroidala (adica niste hemoroizi) Consultati un medic proctolog pentru ca să stati linistit. Multa sanatate!

Buna seara, am dat cu crema de galbenele si s-a retras, ma linistisem asa ca am oprit tratamentul asta, ca dupa vreo luna sa observ ca iar a apărut. De ce oare sa se fi retras de la galbenele?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9umflatura anus
- 5basicuta la anus
- 4Aparitie in zona anala
- 11umflatura cu puroi la noada fundului
- 2Problema: mi-a iesit ceva pe anus
- 1inflamare anus si mancarimi
- 1Hemoroizi sau nu?!
- 6Galma in fundulet
- 0Help! Am nevoie de un sfat! De la Medici gastroenterolog
- 1An jurul anusului am un fel de coșuri dar un pic mai mari
- 0Umflatura in anus