Hemoroizi sau nu?!
De cateva saptamani mi-au aparut niste bubite/gogosele/umflaturi nu stiu exact cum sa le numesc. Le-am observat la dush..fara sa existe alte simptome. Dupa cateva zile a ramas doar unul. Este destul de mic, rozaliu, care iese si intra cand vrea. De cele mai multe ori se retrage si este doar vizibil si se simte putin la mana, dar subit isi face aparitia cateva minute si intra la loc. E destul de deranjant deoarece este vizibil, chiar daca este mic.
Ce tratamente recomandati? am vrut sa merg la medic..dar am auzit ca mai toti recomanda operatia si consider ca nu este nevoie..deocarece este destul de mic( pt ca esti doar 1), nu ma doare, nu sangerez, nu am disconfort.. doar viziual si palpabil..
Ce tratamente recomandati? am vrut sa merg la medic..dar am auzit ca mai toti recomanda operatia si consider ca nu este nevoie..deocarece este destul de mic( pt ca esti doar 1), nu ma doare, nu sangerez, nu am disconfort.. doar viziual si palpabil..
1 comentarii
Sunt mai mulți dar sunt interni. Apar doar la relaxarea asociată scaunului. Mergi la medic pentru tratament. Poate că acum nu te deranjează dar, în funcție de igiena se poate agrava. Spala-ti cu apă și săpun zona după defecare și înainte de culcare. Dacă suferi de constipație consumă mai multe vegetale. Scaunul dur va rupe hemoroizii și se vor infecta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura moale in anus
- 3Astept o soutie!!
- 9umflatura anus
- 2Hemoroizi?
- 2iubitul meu are hemoroizi
- 5are hemoroizi de 2 sau 3 ani - ce tratamente (naturale) sunt bune?
- 9Colonoscopia se poate face cu anestezie?
- 4hemoroizi si fisuri anale
- 26carcinom scuamos cheratinizant moderat doferentiat G2
- 2Hemoroizi sangerand in timpul sarcinii
- 1Hemoroid sau abces perianal ?!
- 8Buba in zona anusului !
- 3Probleme Hemoroizi
- 2Umflatura pe rect
- 3Hemoroizi interni.
- 3Mancarime anus doar in timpul mersului !
- 2Apariția unui mic nodul în zona anusului
- 2Ganglion in zona anusului
- 2Hernie hiatală, reflux gastroesofagian, colon iritabil
- 4Hemoroizi persistenti
Mai multe informații despre: Hemoroizi umflatura in zona anusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: