Umflatura in zona dintre anus si testicule
Buna seara. De cateva saptamani am simtit la dus o umflatura de marimea unei boabe de fasole destul de adanc sub piele la aprox 1 cm de anus spre testicule( deci in zona din dintre anus si scot - perineu daca nu ma insel). Mentionez ca se simte la palparea externa. Poate fi data aceasta umflatura de hemoroizii interni pe care ii am?
Am mers la un meric proctolog care mi-a zis ca am niste hemorizi intereni si prostata marita si mi-a propus scoaterea hemoroizilor cu benzi elastice, dar sunt reticent pentru ca nu sunt deranjati.
Îngrijorarea mea se leaga de nodulul pe care il simt la palparea externa. Ma puteți ajuta cu o informatie ce ar putea fi, sau cu un sfat ce sa fac in continuare? Mulțumesc anticipat!
Am mers la un meric proctolog care mi-a zis ca am niste hemorizi intereni si prostata marita si mi-a propus scoaterea hemoroizilor cu benzi elastice, dar sunt reticent pentru ca nu sunt deranjati.
Îngrijorarea mea se leaga de nodulul pe care il simt la palparea externa. Ma puteți ajuta cu o informatie ce ar putea fi, sau cu un sfat ce sa fac in continuare? Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Probabil acolo ai un lipom, daca nu te deranjeaza lasa-l in pace.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4basica la anus
- 13Umflatura anus
- 3hemoroid extern
- 8Umflatura in zona anala
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 6Furunc cos buba anus
- 0Umflatura dureroasa
- 6Galma in fundulet
- 0Umflatura nedureroasa in jurul anusului
- 1Hemoroid sau furuncul
- 0Umflatura la anus
- 0Mica umflatura la anus
- 0Umflatura in anus
- 2Bășică cu sânge pe anus
- 3Umflatura externa in zona anusului
- 2Umflatura Anus
- 4A apărut ceva lângă anus
- 1Ajutor! bucată de anus ieșită in afara ca o umflatura si am un disconfort acolo!
Mai multe informații despre: umflatura in zona anusului