Umflatura moale in anus
Uhh. e o umflatura dar e ciudata. nu e rosie nu e tare... u pur shi simplu parca ar contzine ceva moale. nu stiu ce e... sper sa ma putetzi ajuta... oricum dak e merg la medic.. dar vreau sa stiu la ce sa ma astept... ms
6 comentarii
Ar putea fi pur si simplu un hemoroid.mergeti la medic sa vada exact despre ce e vorba si sa va dea un eventula tratament
Daca este un hemoroid... am aplicat un gel antihemoroid cred... avea maica-mea... vreau sa stiu din ce cauza a aparut shi ce sa fac sa nu mai apara... ms.
Mergeti la medic, vedeti daca acesta este diagnosticul sau nu, si veti afla acolo si ce e de facut
mie mi-a aparut o umflatura intre fese chiar la intrarea in anus.la inceput ma jena doar un pic, dar dupa o vreme a devenit dureroasa. imi trecuse, dar acum, dupa cateva luni a aparut din nou si parca este si mai dureroasa si nu prea mai da semne ca ar disparea.este "doar" un furuncul sau poate fi ceva mai grav? astept raspuns va rog. multumesc.
Andreiiyy ai mai gasit cumva remediul?! Sunt in aceiasi situatie si nu prea stiu ce sa fac. Tot ce stiu e ca durerea este inrezistibila, nu pot sta jos pentru ca daca il ating durerea este incredibila.
Si eu am ceva asemănător dar cam de o saptamna si e tare ce poate fii ca e foarte dureros iau pastile si micro H un tratatament pentru hemoroizi dar nu-mi trece si doare de parca imi da cineva cu un cuțit ma puteti ajuta cu un sfat va rog multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Mancarime la anus si vagin
- 3durere in anus
- 5basicuta la anus
- 13Uretrita nespecifica?
- 4Aparitie in zona anala
- 64rezultat RMN
- 1umflatura langa anus
- 2niste bilute de carne sa zic asa in zona anusului
- 3durere in zona anala
- 1scurgeri anale
- 8Buba in zona anusului !
- 6Galma in fundulet
- 1Sufar de Anism. Se trateaza in Romania?
- 0Problema serioasa... basica umflata alb inspre mov langa anus
- 1Constipatie - umflatura mare care apoi s a retras
- 2Nodul zona anus ?
- 2Ganglion in zona anusului
- 1Formațiune in interiorul colonului. Poate fi un hemoroid intern?
- 1Excrescenta in zona perinal de marimea unei alune - Ajutati-ma
Mai multe informații despre: Anusul umflatura in zona anusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: