Ganglion in zona anusului
Buna ziua.
In urma cu cateva saptamani am observat un ganglion de marimea unei Alune in care imi iese din anus, sau este chiar acolo in margine(nu pot sa-mi dau seama)
De atunci am inceput sa murdaresc putin lenjeria in fiecare zi desi ma spal dupa fiecare scaun, deasemenea, am deseori o senzatie de usturime iar scaunele sunt dureroase.
Va rog frumos daca puteti sa mi dati un sfat/opinie, ptr ca sunt foarte speriat. A-s putea incerca un video/poze daca sunt necesare.Multumesc
In urma cu cateva saptamani am observat un ganglion de marimea unei Alune in care imi iese din anus, sau este chiar acolo in margine(nu pot sa-mi dau seama)
De atunci am inceput sa murdaresc putin lenjeria in fiecare zi desi ma spal dupa fiecare scaun, deasemenea, am deseori o senzatie de usturime iar scaunele sunt dureroase.
Va rog frumos daca puteti sa mi dati un sfat/opinie, ptr ca sunt foarte speriat. A-s putea incerca un video/poze daca sunt necesare.Multumesc
2 comentarii
Posibil sa fie un hemoroid. Luati devaricid 3x2cpr/zi 4 zile, apoi 2x2cpr/zi 3 zile, apoi 2x1cpr/zi 1-3 luni si folositi Hemorzon unguent 2 aplicatii/zi 5 zile. Mergeti la medicul de familie daca nu sunteti mai bine in 1-2 sapt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4basica la anus
- 24Probleme cu hemoroizii de 2 luni
- 3mi-a aparut pe fesa dreapta in apropiere de anus, o umflatura alungita
- 8Umflatura in zona anala
- 9Colonoscopia se poate face cu anestezie?
- 2hemoroizi
- 6Hemoroizi.. ce manacam?
- 22Diaree cronica.
- 0Ganglion intre scrot si anus ?
- 2Umflatura langa anus
- 0Problema serioasa... basica umflata alb inspre mov langa anus
- 2Hemoroizi externi
- 3Zona perineala
- 0Dupa operatie hemoroizi
- 1Probleme colon?
- 1Umflatura pe anus
- 1Umflatura anus
- 1Umflatura anus
- 16Umflatura langa anus
- 1Ajutor! bucată de anus ieșită in afara ca o umflatura si am un disconfort acolo!
Mai multe informații despre: Hemoroizi umflatura in zona anusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: